У конкурсі Mind Geme перемогла команда ТНПУ ім.В.Гнатюка




 У конкурсі Mind Geme перемогла команда

 ТНПУ ім.В.Гнатюка 


7 грудня, в рамках проекту «Сприяння академічної доброчесності в Україні» відбувся захід, під час якого студенти тернопільських вишів слухали лекції на освітню тематику, а також змагалися «за кращий інтелект» у «University Brain Battle». Участь у якому взяли і наші студенти Тернопільського національного педагогічного університету ім.В.Гнатюка а саме: Янчинська Юлія, Схаб Оксана, Євенко Дарія, Білас Уляна, Риженко Артур, Катерина Макогін, Леськів Анна, Єсєніна Надія. Мега яскраві емоції переповнювали команд та усіх охочих, котрі завітали на цей батл. Організатори постаралися і підготували досить цікавий сценарій, за яким проходив захід. Сформовані команди ТНПУ, ТДМУ, ТНТУ, ТНЕУ змагалися між собою у інтелектуальних конкурсах, таких як дебати, Mind Game, тімбілдінг. Де у конкурсі Mind Geme перемогла команда ТНПУ ім. В. Гнатюка. 


       
Не менш захоплюючим для нас дійством були лекції на освітню тематику, які читали: професор Стефан Хміль, наратолог Ігор Паруша, Сергій Новіков, Юлія Зелінська та Михайло Пінчак. Багато корисного, цікавого та важливого розповіли нам лектори. Теми, на які ми спілкувались, є досить важливими. А академічна доброчесність – це та система цінностей, яка є надзвичайно потрібною нашому суспільству. 


     
Захід відвідали: заступник міського голови Леонід Бицюра та представник Американських рад з міжнародної освіти Юлія Солодько 
Не обійшовся «University Brain Battle» без музичного супроводу. Своєю творчістю порадував нас кавер-гурт «Джорджія» із своїми композиціями, які не залишили нікого байдужим. 

       
Хороший досвід, нові знання та знайомства  отримали студенти ТНПУ ім. В. Гнатюка у  «University Brain Battle». Це дійсно з користю проведений час, адже разом із отриманням нової інформації  усі  учасники розважалися, слухали улюблену музику та заводили нові знайомства.

 

 Інна Солтис,
Оксана Схаб





До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси