Вебінар «Закордонний досвід соціальної реабілітації різних категорій осіб» на факультеті педагогіки і психології 04.05.2023 Вебінар «Закордонний досвід соціальної реабілітації різних категорій осіб» на факультеті педагогіки і психології

Здобувачі освіти мали змогу також дізнатися про організацію соціальної підтримки студентів в університетах України та США, про діючі в Америці програми соціальної допомоги біженцям з України. 

Студенти, магістранти та аспіранти факультету педагогіки та психології – учасники гостьової лекції 04.05.2023 Студенти, магістранти та аспіранти факультету педагогіки та психології – учасники гостьової лекції
Гостьова лекція на тему «Методи, прийоми і засоби соціальної реабілітації учасників бойових дій: розмаїття та особливості використання» (модератор – професор Олексюк Н.С.). 

Конструктивний діалог про багатомовну освіту 03.05.2023 Конструктивний діалог про багатомовну освіту

28 квітня і 3 травня 2023 р. проректор з наукової роботи та міжнародного співробітництва ТНПУ Ірина Задорожна була доповідачем на міжнародному вебінарі «Sharing EU multilingual education policymaking practices in Ukraine» у  рамках реалізації проєкту Erasmus+ KA2 «MultiEd». 

Дискредитація іміджу ТНПУ триває: офіційна позиція університету щодо звинувачень керівництва 03.05.2023 Дискредитація іміджу ТНПУ триває: офіційна позиція університету щодо звинувачень керівництва
Вважаємо, що ці події пов’язані із розглядом судових справ № 500/79/23 щодо виборів ректора та № 607/6538/23 стосовно звільнення ініціатора експертизи

У гостях ТНПУ Чортківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж імені О. Барвінського 03.05.2023 У гостях ТНПУ Чортківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж імені О. Барвінського
Богдан Богданович багато розповів про освітні програми, різнотипні можливості навчання, системну роботу вишу, а Юрій Романович детальніше ознайомив із вступною компанією.

Керівник відділу наукової роботи ТНПУ взяла участь у Марафоні IP&I: Як комерціалізувати інтелектуальну власність 03.05.2023 Керівник відділу наукової роботи ТНПУ взяла участь у Марафоні IP&I: Як комерціалізувати інтелектуальну власність
Підсумком сесії стало визначення основних структурних складових для побудови ефективної та дієвої  логічної моделі розвитку трансферу технологій, яка відображає всі ключові елементи процесу та дозволяє підвищити ефективність трансферу технологій в ЗВО та наукових установах.

Міжнародне стажування «Digital future: blended learning» 03.05.2023 Міжнародне стажування «Digital future: blended learning»
Учасники стажування ознайомилися з новаціями у сфері діджиталізації освіти, особливостями організації змішаного навчання, новітніми унікальними методами викладання, розширили наукові та професійні контакти.

У ТНПУ студенти-третьокурсники презентували газету «Думкопис» 03.05.2023 У ТНПУ студенти-третьокурсники презентували газету «Думкопис»
Цей матеріал був створений в межах дисципліни «Журналістський фах: журналістська майстерність» (викладач Біла Наталія Василівна). Газета має такі рубрики: вмикайся, турбує, життєво, перо, Україна, астро.

На хіміко-біологічному факультеті відбувся захід «День охорони первоцвітів» 03.05.2023 На хіміко-біологічному факультеті відбувся захід «День охорони первоцвітів»
Захід відбувся з ініціативи викладачів кафедри ботаніки та зоології (доцентів: Герц Н.В., Мацюк О.Б., зав. лаб. Яворівського Р.Л., ст. лаб. Кравець М.Я.) та студентів СОБХ-11 та СОБХ-12.. 

На хіміко-біологічному факультеті ТНПУ відбувся науково-освітній семінар «Люди і природа в умовах війни» 02.05.2023 На хіміко-біологічному факультеті ТНПУ відбувся науково-освітній семінар «Люди і природа в умовах війни»
В обговоренні проблемних питань, пов’язаних з впливом війни на здоров’я та функціональний стан організму людини, наслідках воєнних дій для тваринного і рослинного світу України, її екології взяли активну участь студенти 1-4 курсів і викладачі хіміко-біологічного факультету. 

Факультет мистецтв ТНПУ представив університет на Відкритому фестивалі-конкурсі духовної пісні 02.05.2023 Факультет мистецтв ТНПУ представив університет на Відкритому фестивалі-конкурсі духовної пісні
Духовна пісня єднає людей та підтримує моральну стійкість народу, а у нинішній час це особливо важливо! 

Проректор з наукової роботи та міжнародного співробітництва ТНПУ -   лектор Міжуніверситетської науково-дослідної лабораторії сучасних технологій навчання іноземних мов і культур 02.05.2023 Проректор з наукової роботи та міжнародного співробітництва ТНПУ - лектор Міжуніверситетської науково-дослідної лабораторії сучасних технологій навчання іноземних мов і культур

Лекція відбулась у рамках Міжуніверситетської науково-дослідної лабораторії сучасних технологій навчання іноземних мов і культур кафедри англійської філології та лінгводидактики Сумського державного педагогічного університету імені А.С.Макаренка..

Перший практичний досвід у студентів-істориків ТНПУ 02.05.2023 Перший практичний досвід у студентів-істориків ТНПУ
Учні й студенти обмінялися позитивним настроєм та подарували яскраві емоції один одному, а також спробували себе у ролі вчителя та отримали цінний перший практичний досвід.


Новини 1561 - 1573 из 9951
Початок | Минула | 119 120 121 122 123 | Наступна | В кінець
Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси