Студенти ТНПУ ім.В.Гнатюка здобули нагороди турніру з жиму лежачи (ФОТО) 18.09.2023 Студенти ТНПУ ім.В.Гнатюка здобули нагороди турніру з жиму лежачи (ФОТО)
Наші студентки також стали чемпіонками у командній першості в складі збірної Тернопільської області...

Студенти географічного факультету ТНПУ на практиці вивчають туристичні об'єкти (ФОТО) 18.09.2023 Студенти географічного факультету ТНПУ на практиці вивчають туристичні об'єкти (ФОТО)
Студенти спеціальності  242 Туризм і рекреація  в рамках вивчення курсу «Організація ресторанного господарства» відвідали пивоварну ресторацію «Ковчег»...

Студенти хіміко-біологічного факультету ТНПУ долучилися до Всесвітнього дня прибирання "World Cleanup Day" 18.09.2023 Студенти хіміко-біологічного факультету ТНПУ долучилися до Всесвітнього дня прибирання "World Cleanup Day"
Всі ми об'єднуємося заради однієї мети — зробити свій внесок задля комфорту та чистоти нашої планети...

Факультет філології і журналістики ТНПУ провів профорієнтаційну роботу у школах Збаража, Ланівців та Вишнівця (ФОТО) 18.09.2023 Факультет філології і журналістики ТНПУ провів профорієнтаційну роботу у школах Збаража, Ланівців та Вишнівця (ФОТО)
Учнів зацікавила інформація про програму Академічної мобільності та програму Erazmus+, про активне студентське життя факультету, традиційні свята та заходи...

Фізико-математичний факультет ТНПУ співпрацює з Медіалабораторією ПК "Березіль" (ФОТО) 18.09.2023 Фізико-математичний факультет ТНПУ співпрацює з Медіалабораторією ПК "Березіль" (ФОТО)
Днями студенти разом із Андрій Капуста  працювали над записом аудіо ролику про вступ до ТНПУ...

Спільнота ТНПУ у скорботі... 17.09.2023 Спільнота ТНПУ у скорботі...
Розділяємо біль батьків Оксани і Олексія, висовлюємо щирі співчуття близьким і друзям, усім, хто знав Андрія...

Волонтерський центр ТНПУ передав допомогу для ЗСУ 15.09.2023 Волонтерський центр ТНПУ передав допомогу для ЗСУ
Сьогодні ректор університету – Богдан Буяк спільно з Волонтерським центром ТНПУ передали 105 бригаді ТРО тепловізор HIKMICRO LYNX та генератор в особі начальника відділу у справах молоді ТНПУ, а сьогодні й захисника України – Володимира Брославського...

«То є мої гори! Я тут ґазда!» - студенти фізико-математичного факультету ТНПУ переглянули новий глибокий екшн (ФОТО) 15.09.2023 «То є мої гори! Я тут ґазда!» - студенти фізико-математичного факультету ТНПУ переглянули новий глибокий екшн (ФОТО)
Ми маємо національних героїв, якими гордимося, якими захоплюємося, з яких хочемо брати приклад. Олекса Довбуш ─ один з таких...

«Неймовірно!», - саме так вразив викладачів та студентів факультету філології і журналістики ТНПУ фільм «Довбуш» (ФОТО) 15.09.2023 «Неймовірно!», - саме так вразив викладачів та студентів факультету філології і журналістики ТНПУ фільм «Довбуш» (ФОТО)
«Враження лише позитивні: діалекти, гуцульська культура та гра акторів –на вищому рівні! «Довбуш» - неабияк колоритний!», – поділилась студентка першого курсу Валерія...

В ТНПУ відбулося чергове засідання комісії з якості (ФОТО) 15.09.2023 В ТНПУ відбулося чергове засідання комісії з якості (ФОТО)
Голова комісії Марія Бойко проаналізувала результати опитувань, окреслила шляхи покращення комунікації між здобувачами на НПП, внесла пропозиції щодо вдосконалення якості викладання освітніх компонентів ОП...

Обрано голову та координаторів «Творчого активу ТНПУ». Вітаємо! 15.09.2023 Обрано голову та координаторів «Творчого активу ТНПУ». Вітаємо!
«Творчий актив ТНПУ» та відділ у справах молоді запрошує творчих, креативних, талановитих та ініціативних студентів стати частинкою нашої дружньої творчої спільноти. 

Вікторія Очкурьова навчала студентів-журналістів ТНПУ створювати дорогий візуал (ФОТО) 15.09.2023 Вікторія Очкурьова навчала студентів-журналістів ТНПУ створювати дорогий візуал (ФОТО)
Викладачі й студенти мали змогу попрактикуватись у розробленні власного вигляду сторінки в соціальній мережі Instаgram, дотримуючись порад, якими поділилась Вікторія...

Доценти кафедри теорії і практики перекладу ТНПУ завітали у Тернопільську спеціалізовану школу I-III ступенів №5 з поглибленим вивченням англійської мови (ФОТО) 15.09.2023 Доценти кафедри теорії і практики перекладу ТНПУ завітали у Тернопільську спеціалізовану школу I-III ступенів №5 з поглибленим вивченням англійської мови (ФОТО)
13 вересня у рамках професійної орієнтації майбутніх абітурієнтів доценти кафедри теорії і практики перекладу зустрілися з учнями 10-х та 11-х класів...


Новини 1002 - 1014 из 9802
Початок | Минула | 76 77 78 79 80 | Наступна | В кінець
Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси