Студенти ФПП ТНПУ взяли участь  у молодіжному українсько-польському обміні (ФОТО) 06.10.2021 Студенти ФПП ТНПУ взяли участь у молодіжному українсько-польському обміні (ФОТО)
Проєкт спрямований на те, щоб молоді люди з Польщі та України мали можливість особистого спілкування, знайомства, помічали подібності та заводили дружбу за кордоном...

Приємно, коли студент ТНПУ – твій колега (ФОТО) 06.10.2021 Приємно, коли студент ТНПУ – твій колега (ФОТО)
Молоді, розумні, креативні, вони використовують набуті в університеті знання, дослухаються до порад методистів і досвідчених учителів-словесників...

ТНПУ запрошує на навчання у магістратуру 06.10.2021 ТНПУ запрошує на навчання у магістратуру
Прийом заяв і документів відбуватиметься з 11 до 13 жовтня 2021 р.

ТНПУ оголошує додатковий набір у магістратуру за освітньою програмою «Інклюзивна освіта» 06.10.2021 ТНПУ оголошує додатковий набір у магістратуру за освітньою програмою «Інклюзивна освіта»
Не пропустіть можливість здобути магістерський ступінь за освітньою програмою «Інклюзивна освіта» у Тернопільському національному педагогічному університеті ім.В.Гнатюка!..

У ТНПУ для студентів спеціальності 242 Туризм    проведено майстер-клас “Менеджменту у туризмі” 06.10.2021 У ТНПУ для студентів спеціальності 242 Туризм проведено майстер-клас “Менеджменту у туризмі”
Після активної роботи над формуванням і обрахунком вартості туристичного продукту студентами, проходило продуктивне обговорення і підведення підсумків роботи всього заходу...

Освітньо-наукова програма «Соціальна робота» третього рівня вищої освіти (PhD) визнана «зразковою», що підтверджує високий рівень підготовки докторів філософії 05.10.2021 Освітньо-наукова програма «Соціальна робота» третього рівня вищої освіти (PhD) визнана «зразковою», що підтверджує високий рівень підготовки докторів філософії
якуємо експертній групі та галузевій експертній раді за належну фахову роботу, за надані пропозиції та рекомендації, спрямовані на удосконалення освітньої програми.

Вітаємо професора хіміко-біологічного факультету ТНПУ з почесною нагородою Кабінету Міністрів України!  05.10.2021 Вітаємо професора хіміко-біологічного факультету ТНПУ з почесною нагородою Кабінету Міністрів України!
Нехай ця нагорода стане натхненням до нових досягнень, додасть наснаги в науково-педагогічній діяльності для сприяння професійному, науковому й духовному зростанню майбутніх поколінь педагогів – випускників ТНПУ!

Студенти ТНПУ тішать своїми здобутками у різних галузях великої науки! (ФОТО) 05.10.2021 Студенти ТНПУ тішать своїми здобутками у різних галузях великої науки! (ФОТО)
Щиро вітаємо наших стипендіатів!  Зичимо ще більше успіхів та перемог!..

«Тернопільські біологічні читання – TERNOPIL BIOSCIENCE – 2021» – до 50-річного ювілею кафедри загальної біології та методики навчання природничих дисциплін ТНПУ (ФОТО) 05.10.2021 «Тернопільські біологічні читання – TERNOPIL BIOSCIENCE – 2021» – до 50-річного ювілею кафедри загальної біології та методики навчання природничих дисциплін ТНПУ (ФОТО)
Декан хіміко-біологічного факультету, доктор біологічних наук, професор Дробик Н. М., побажала плідної роботи і висловила слова вдячності колективу кафедри...

Запрошуємо відвідати музей Володимира Гнатюка на факультеті філології і журналістики ТНПУ (ФОТО) 05.10.2021 Запрошуємо відвідати музей Володимира Гнатюка на факультеті філології і журналістики ТНПУ (ФОТО)
Триває ювілейний рік Володимира Гнатюка. З метою ознайомлення учнівської та студентської молоді з життєвим та творчим шляхом Володимира Гнатюка, було проведено серію екскурсій у музеї «патрона» нашого навчального закладу...

Студенти факультету філології і журналістики ТНПУ креативно  привітали своїх викладачів із професійним святом (ФОТО) 05.10.2021 Студенти факультету філології і журналістики ТНПУ креативно привітали своїх викладачів із професійним святом (ФОТО)
На кожну кафедру та в деканат завітали  студенти з вітальними словами та музичними композиціями. Як приємно було бачити щасливі очі та посмішки викладачів!..

Вітаємо випускницю ТНПУ Оксану Юрків з перемогою на конкурсі  Global Teacher Prize Ukraine! 05.10.2021 Вітаємо випускницю ТНПУ Оксану Юрків з перемогою на конкурсі Global Teacher Prize Ukraine!
Оксану Юрків, яку визнали найкращою вчителькою фізкультури 2021 на церемонії Global Teacher Prize Ukraine!..

У ТНПУ провели  традиційний Науково-методичний семінар для вчителів польської мови в Україні (ФОТО) 05.10.2021 У ТНПУ провели традиційний Науково-методичний семінар для вчителів польської мови в Україні (ФОТО)
Цього разу головною темою стало  викладання польської мови в школах з українською мовою навчання та активізація навчально-пізнавальної діяльності учнів на уроках польської мови...


Новини 3784 - 3796 из 9961
Початок | Минула | 290 291 292 293 294 | Наступна | В кінець
Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси

Раздел не найден.