ЗМІ про нас. У ТНПУ пройшов спортивно-інтерактивний захід НОК України під назвою «OlympicLab» 24.11.2022 ЗМІ про нас. У ТНПУ пройшов спортивно-інтерактивний захід НОК України під назвою «OlympicLab»
Цього разу регіональний Олімпійський осередок взяв за основу напрям проєкту «Чат з чемпіоном та лідерські навички» для студентів Факультету фізичного виховання ТНПУ....

ТНПУ ім.В.Гнатюка увійшов у коаліцію «Педагогічна синергія» 23.11.2022 ТНПУ ім.В.Гнатюка увійшов у коаліцію «Педагогічна синергія»
Визначальними напрямами діяльності Об’єднання є: організація постійного онлайн лекторію із запрошенням провідних зарубіжних і вітчизняних учених; проведення практикоорієнтованих заходів, а також проведення спільних досліджень з проблем удосконалення професійної підготовки вчителя...

На засідання вченої ради завітали гості, щоб подякувати у ТНПУ (ФОТО) 23.11.2022 На засідання вченої ради завітали гості, щоб подякувати у ТНПУ (ФОТО)
"Ви несете важливу місію, власним прикладом спонукаєте до професійного зростання, своїми науковими працями закладаєте фундамент для майбутніх досліджень"...

Підручник професора ТНПУ представлений в південній Кореї 23.11.2022 Підручник професора ТНПУ представлений в південній Кореї
Представлення підручника в Південній Кореї дозволяє ознайомити світове співтовариство з українською культурою, освітою, в тому числі шкільною на міжнародному рівні та є визнанням наукового та методичного доробку наших вчених.

Колектив ТНПУ нагороджено грамотою за активну участь у всеукраїнській благодійній акції «Смілива гривня» 23.11.2022 Колектив ТНПУ нагороджено грамотою за активну участь у всеукраїнській благодійній акції «Смілива гривня»
Нагадаємо, що університетська спільнота ТНПУ взяла участь в акції "Смілива гривня" від Національного Банку України. З 22 вересня до 21 жовтня 2022 року всі охочі "мобілізовували" монети номіналами 10, 50 копійок, а також 1, 2, 5 та 10 гривень для ЗСУ.  У підсумку ми зібрали  1 173 грн 40 коп.

У ТНПУ студенти-журналісти провели мовознавчий КВК  (ВІДЕО, ФОТО) 21.11.2022 У ТНПУ студенти-журналісти провели мовознавчий КВК (ВІДЕО, ФОТО)
Під керівництвом Олесі Ярославівни Мединської група Ж-14 влаштувала «Клуб веселих і кмітливих», скорочено КВК. Дві команди під назвою «Кома» та «Крапка» за попередньо підготовленими та імпровізаційними конкурсами на задану тему, а саме «Пунктуація», визначали переможця гри...

«Специфіка наукового тексту та публічного виступу»:  семінар для магістрантів ОПП «Журналістика» ТНПУ (ФОТО) 21.11.2022 «Специфіка наукового тексту та публічного виступу»: семінар для магістрантів ОПП «Журналістика» ТНПУ (ФОТО)
Під час заходу здобувачі вищої освіти  поглибили знання про особливості наукового тексту, його структурні елементи, лінгвістичні, комунікативні, інформаційні параметри....

Науковці ТНПУ виступили на міжнародному семінарі  «Понеділки ПМІН» (CLIL Mondays) (ФОТО)) 21.11.2022 Науковці ТНПУ виступили на міжнародному семінарі «Понеділки ПМІН» (CLIL Mondays) (ФОТО))
Професор Ірина Задорожна і доцент Ольга Дацків у презентації розповіли про реформу НУШ та проведення уроків за методикою ПМІН (CLIL) у написаному ними у співавторстві з Тетяною Будною підручнику...

Завершилась пропедевтична практика у студентів географічного факультету ТНПУ (ФОТО) 21.11.2022 Завершилась пропедевтична практика у студентів географічного факультету ТНПУ (ФОТО)
На цьому тижні завершилась пропедевтична практика, яка є одним зі змістових модулів навчальної дисципліни «Педагогіка», що викладається для студентів спеціальності 014.07 «Середня освіта (Географія)» на 1–2-му курсах...

Cтудентки історичного факультету ТНПУ - учасники проєкту «Discovering and Sharing Common Human and Moral Values» 21.11.2022 Cтудентки історичного факультету ТНПУ - учасники проєкту «Discovering and Sharing Common Human and Moral Values»
Маємо сповідання на подальшу активну участь студентів нашого факультету та університету у програмах «Erasmus+»

ТНПУ вітає з Днем Гідності і Свободи! Україна переможе! 20.11.2022 ТНПУ вітає з Днем Гідності і Свободи! Україна переможе!
Наша свобода і незалежність оплачена дорогою ціною,  вона робить нас вільними, прогресивними, демократичниими європейцями...

Теоретичні знання: потрібні чи ні? Результати опитування студентки ТНПУ (ФОТО) 20.11.2022 Теоретичні знання: потрібні чи ні? Результати опитування студентки ТНПУ (ФОТО)
Опитування виконано в межах дисципліни «Масова комунікація та інформація»...

Співпраця заради перемоги:  науковці ТНПУ взяли участь   у Всеукраїнській конференції з проблем дошкілля (ФОТО) 18.11.2022 Співпраця заради перемоги: науковці ТНПУ взяли участь у Всеукраїнській конференції з проблем дошкілля (ФОТО)
Щиро дякуємо факультету дошкільної та спеціальної освіти Уманського державного педагогічного університету ім. П. Тичини за багаторічну плідну співпрацю та можливість обміну досвідом. Об'єднуємося заради перемоги України!


Новини 2211 - 2223 из 9953
Початок | Минула | 169 170 171 172 173 | Наступна | В кінець
Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси

Раздел не найден.