Cтуденти ТНПУ зустрілися із відомою перекладачкою польської та англійської художньої літератури Наталкою Римською (ФОТО) 13.04.2021 Cтуденти ТНПУ зустрілися із відомою перекладачкою польської та англійської художньої літератури Наталкою Римською (ФОТО)
Модерували зустріч викладач кафедри теорії і практики перекладу Наталія Іванівна Пасічник та відомий громадський діяч, продюсер перекладацьких проектів Олександр Михайлович Степаненко...

На  факультеті філології і журналістики ТНПУ відбулася зустріч із стейкхолдерами (ФОТО) 13.04.2021 На факультеті філології і журналістики ТНПУ відбулася зустріч із стейкхолдерами (ФОТО)
Під час імпрези панувала тепла атмосфера, учасники ділилися своїм баченням покращення зазначених освітніх програм...

 День народження ТНПУ! Святкуймо разом! 13.04.2021 День народження ТНПУ! Святкуймо разом!

Запрошуємо усіх, хто працює, вчиться, вчився чи мріє навчатись, а також всіх охочих до нас на свято! ТНПУ – це успіх! Будьте успішними разом з нами!

Викладачі ТНПУ ні дня без перемог! 13.04.2021 Викладачі ТНПУ ні дня без перемог!
З 3 по 6 квітня у м.Хмельницький відбувся чемпіонат України з класичного жиму лежачи серед усіх вікових груп...

Зустріч студентів географічного факультету ТНПУ з представниками деканату (ФОТО) 12.04.2021 Зустріч студентів географічного факультету ТНПУ з представниками деканату (ФОТО)
Жваво та емоційно обговорювалось питання повернення до звичного режиму навчання та можливі варіанти відзначення Дня географічного факультету.

Науковці ТНПУ діляться досвідом розбудови компетентнісного освітнього простору НУШ (ФОТО) 12.04.2021 Науковці ТНПУ діляться досвідом розбудови компетентнісного освітнього простору НУШ (ФОТО)
Серед спікерів конференції була кандидат педагогічних наук, доцент кафедри інформатики та методики її навчання ТНПУ  Ольга Барна.

На факультеті філології і журналістики ТНПУ відбулася студентська науково-практична онлайн-конференція (ФОТО) 12.04.2021 На факультеті філології і журналістики ТНПУ відбулася студентська науково-практична онлайн-конференція (ФОТО)
Презентуючи свої роботи з актуальних проблемних питань лінгводидактики, доповідачі проявили високий рівень майстерності та ерудованості...

День відкритих дверей на кафедрі географії та методики її навчання ТНПУ (ФОТО) 12.04.2021 День відкритих дверей на кафедрі географії та методики її навчання ТНПУ (ФОТО)
Сподіваємось на наступну зустріч із нашими гостями, але вже в якості наших студентів в стінах ТНПУ!..

Диплом ІІ ступеня вибороли магістрантки освітньої програми «Аналітика суспільних процесів»  Синоруб Марта і Гороховянко Ірина у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з філософії 10.04.2021 Диплом ІІ ступеня вибороли магістрантки освітньої програми «Аналітика суспільних процесів» Синоруб Марта і Гороховянко Ірина у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з філософії
7 квітня відбувся заключний етап Всеукраїнського конкурсну студентських наукових робіт з філософії...

У ТНПУ провели І Всеукраїнську міждисциплінарну науково-практичну конференцію «Інклюзивна освіта: ідея, стратегія, результат» (ВІДЕО, ФОТО) 09.04.2021 У ТНПУ провели І Всеукраїнську міждисциплінарну науково-практичну конференцію «Інклюзивна освіта: ідея, стратегія, результат» (ВІДЕО, ФОТО)
Настав час усім нам об’єднуватися довкола тих змін, що відбуваються у системі інклюзивної освіти, щоб світ став доступним та безпечним. .

Відбулась національна зустріч із представниками Балтійської Університетської Програми (BUP) (ФОТО) 09.04.2021 Відбулась національна зустріч із представниками Балтійської Університетської Програми (BUP) (ФОТО)
У рамках зустрічі, яка відбулась 6 квітня 2021 року, обговорили можливості, які надаються університетам, що є членами мережі BUP, серед яких і ТНПУ...

На хіміко-біологічному факультеті ТНПУ відбувся науково-освітній вебінар «Covid-19: новий виклик імунітету і цивілізації» (ФОТО) 09.04.2021 На хіміко-біологічному факультеті ТНПУ відбувся науково-освітній вебінар «Covid-19: новий виклик імунітету і цивілізації» (ФОТО)
У дискусії та обговоренні проблемних питань,  пов’язаних з  COVID-19,  взяли активну участь 100 студентів і викладачів хіміко-біологічного факультету...

Факультет філології і журналістики ТНПУ: формуємо дискурсивну компетентність нетрадиційно (ФОТО) 09.04.2021 Факультет філології і журналістики ТНПУ: формуємо дискурсивну компетентність нетрадиційно (ФОТО)
Нашим завданням було  конструювання урочистих, гумористичних, журливо-елегійних творів про весну за допомогою різних стилістичних прийомів. Із цією роботою усі студенти впоралися на відмінно!..


Новини 4330 - 4342 из 9912
Початок | Минула | 332 333 334 335 336 | Наступна | В кінець
Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси

Раздел не найден.