Адміністрація ТНПУ щиро вітає усіх з Новим роком! 31.12.2022 Адміністрація ТНПУ щиро вітає усіх з Новим роком!
Дорогі друзі! Кожен день  2022 року ми проживали спільно з нашою країною. Це був рік, який вимагав від нас неабиякої витримки, стійкості, праці, відваги. І ми прожили його гідно!..

Різдвяні коляди і новорічні віншування  від факультету мистецтв ТНПУ (ВІДЕО) 30.12.2022 Різдвяні коляди і новорічні віншування від факультету мистецтв ТНПУ (ВІДЕО)
Співають: Катерна Папуша, Любов Бурка, Ілона Сокіл, Ілона Артимович, Мар'яна Бурденюк, Богдан Нікітюк, Андрій Репецький, Тарас Гумницький
Викладач вокалу: Ярослава Топорівська. Текст віншувань: Олег Мосійчук. Завідувач кафедрою: Люда Ванюга...

Представники ТНПУ на сторінках календаря «Тернопіль спортивний 2023: Нескорені та Вільні» (ФОТО) 30.12.2022 Представники ТНПУ на сторінках календаря «Тернопіль спортивний 2023: Нескорені та Вільні» (ФОТО)
Щиро вітаємо наших спортсменів з успішним роком та бажаємо переможного Нового року!..

Підвищення кваліфікації фахівців дошкільної освіти у Центрі післядипломної освіти ТНПУ ім.В.Гнатюка (ФОТО) 30.12.2022 Підвищення кваліфікації фахівців дошкільної освіти у Центрі післядипломної освіти ТНПУ ім.В.Гнатюка (ФОТО)
Успішно завершилося навчання за модулем курсу «Інноваційні підходи до реалізації STREAM-освіти дітей дошкільного віку» у центрі післядипломної педагогічної освіти ТНПУ ім. В. Гнатюка...

Доцент ТНПУ взяла участь у семінарі "Kulturelle Unterschiede für den Unterricht fruchtbar machen!" (ФОТО) 30.12.2022 Доцент ТНПУ взяла участь у семінарі "Kulturelle Unterschiede für den Unterricht fruchtbar machen!" (ФОТО)
Семінар проводила Маргрет Роді, співавторка численних підручників німецької мови як іноземної, серед яких і Aspekte neu Intensivtrainer. За підручниками цієї серії навчаються студенти німецького відділення нашого університету...

Оголошено результати ІІ туру виборів ректора Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка 30.12.2022 Оголошено результати ІІ туру виборів ректора Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка

Вибори відбулись відповідно до вимог чинного законодавства, зафіксованих скарг і порушень не зафіксовано.

Запрошуємо науково-педагогічних працівників ТНПУ на стажування в Університеті Мармара (Республіка Туреччина) 28.12.2022 Запрошуємо науково-педагогічних працівників ТНПУ на стажування в Університеті Мармара (Республіка Туреччина)
Відбір відбудеться 10 січня о 15:00 в освітньому ХАБі ТНПУ.

На історичному факультеті відбулося засідання Комісії з внутрішнього забезпечення якості освіти 28.12.2022 На історичному факультеті відбулося засідання Комісії з внутрішнього забезпечення якості освіти
Загалом присутні акцентували на важливості комунікації, інтерактивної взаємодії між викладачами і студентами у воєнний час

Вітаємо Дзендзеля Андрія Юрійовича з успішним захистом дисертації! 28.12.2022 Вітаємо Дзендзеля Андрія Юрійовича з успішним захистом дисертації!
Вітаємо здобувача з успішним захистом дисертації та бажаємо подальших наукових здобутків!

Груднева вчена рада ТНПУ:  постійно оновлюватися і динамічно працювати (ФОТО) 28.12.2022 Груднева вчена рада ТНПУ: постійно оновлюватися і динамічно працювати (ФОТО)
На початку засідання вченою радою було розглянуто питання «Про організацію освітнього процесу та профорієнтаційну роботу на факультеті мистецтв»...

ЗМІ про нас. Інтерв’ю Богдана Буяка для газети "Сільський господар плюс" 28.12.2022 ЗМІ про нас. Інтерв’ю Богдана Буяка для газети "Сільський господар плюс"
При університеті функціонує дуже потужний Волонтерський центр, причому – різновекторний. Тут постійно працювали волонтери – студенти, викладачі, які сортували речі, перебирали, розкладали, допомагали людям.

Засідання Програмної ради освітньо-професійної програми «Аналітика суспільних процесів» та зустріч із стейкголдерами в ТНПУ (ФОТО) 28.12.2022 Засідання Програмної ради освітньо-професійної програми «Аналітика суспільних процесів» та зустріч із стейкголдерами в ТНПУ (ФОТО)
Стейкголдери дали цінні рекомендації щодо вдосконалення практичної складової програми, вибудували стратегії подальшої співпраці із здобувачами ...

Студенти факультету мистецтв ТНПУ посіли призові місця на міжнародному конкурсі (ФОТО) 27.12.2022 Студенти факультету мистецтв ТНПУ посіли призові місця на міжнародному конкурсі (ФОТО)
Вітаємо студентів та викладача з успішним виступом на конкурсі та бажаємо подальших творчих успіхів!


Новини 2172 - 2184 из 10041
Початок | Минула | 166 167 168 169 170 | Наступна | В кінець
Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси

Раздел не найден.