У ТНПУ відбудеться круглий стіл «Почаївська лавра в добу суспільних викликів: історичний досвід і сучасні рецепції» 22.03.2023 У ТНПУ відбудеться круглий стіл «Почаївська лавра в добу суспільних викликів: історичний досвід і сучасні рецепції»
23 березня 2023 року о 14.30 в 24 аудиторії головного корпусу Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка відбудеться круглий стіл

Засідання Програмної ради освітньо-професійної програми «Управління навчальним закладом» в ТНПУ (ФОТО) 22.03.2023 Засідання Програмної ради освітньо-професійної програми «Управління навчальним закладом» в ТНПУ (ФОТО)
Участь у дискусіях  щодо вдосконалення Програми взяли  зовнішні стейкголдери: заступник директора департаменту освіти і науки Ганна Зварич; директор Центру професійного розвитку Галина Василенко, а  також магістранти групи змУНЗ-14 Ірина Науменко та Володимир Білінчук...

Представники ТНПУ ім.В.Гнатюка здобули нагороди чемпіонатів України з жиму лежачи і класичного жиму лежачи (ФОТО) 22.03.2023 Представники ТНПУ ім.В.Гнатюка здобули нагороди чемпіонатів України з жиму лежачи і класичного жиму лежачи (ФОТО)
Вітаємо наших студентів і викладачів із високими результатами та бажаємо мирного неба та подальших високих здобутків у всіх починаннях! Особлива подяка мужнім воїнам ЗСУ, завдяки яким ми маємо можливість готувати сильну молодь!..

Студенти ФПП ТНПУ відвідали зустріч із стейкголдером у Бюро кар’єри (ФОТО) 22.03.2023 Студенти ФПП ТНПУ відвідали зустріч із стейкголдером у Бюро кар’єри (ФОТО)
Галущак І. Я. поділилася своїм досвідом роботи в НУШ на прикладі 4-В. Розповіла про особливості застосування онлайн-ресурсів, зокрема KAHOOT, ClassDojo, LIVEWORKSHEETS; продемонструвала інноваційні форми роботи – «Зелений клас», проєктні технології тощо....

Гостьова лекціїя професора ТНПУ  "Психологічні засади управління конфліктами в команді" (ФОТО) 22.03.2023 Гостьова лекціїя професора ТНПУ "Психологічні засади управління конфліктами в команді" (ФОТО)
Тема викликала жвавий інтерес, насамперед завдки потужному практичному потенціалу, тож і позитивні відгуки не забарилися...

Бути чи не бути перемозі ТНПУ у Всеукраїнському шекспірівському конкурсі? Бути! (ФОТО) 22.03.2023 Бути чи не бути перемозі ТНПУ у Всеукраїнському шекспірівському конкурсі? Бути! (ФОТО)
18 березня 2023 року завершився ІІІ (фінальний) етап Всеукраїнського шекспірівського конкурсу студентських дослідницьких і креативних проєктів імені Віталія Кейса...

Студенти факультету мистецтв вивчали скарби геологічного музею ТНПУ (ФОТО) 22.03.2023 Студенти факультету мистецтв вивчали скарби геологічного музею ТНПУ (ФОТО)
Здавалося б, який зв’язок між такими різними напрямками навчання? Секрет у Камені. Ці суворі гірські породи та мінерали у руках скульпторів та реставраторів набувають краси та одухотвореності...

ТНПУ запрошує до участі в Міжнародній науковій  конференції «Соціальні комунікації в умовах глобалізаційних процесів: стан, тенденції, перспективи» 22.03.2023 ТНПУ запрошує до участі в Міжнародній науковій конференції «Соціальні комунікації в умовах глобалізаційних процесів: стан, тенденції, перспективи»
Мета конференції – обговорення актуальних теоретичних та прикладних аспектів соціальних комунікацій у обмін досвідом  між українськими і зарубіжними ЗВО та науковими установами...

ЗМІ про нас/  ТНПУ  на засіданні обласного методичного об’єднання викладачів інженерної та комп’ютерної графіки (ФОТО) 22.03.2023 ЗМІ про нас/ ТНПУ на засіданні обласного методичного об’єднання викладачів інженерної та комп’ютерної графіки (ФОТО)
було заслухано та обговорено доповідь кандидата педагогічних наук, доцента кафедри  комп’ютерних технологій інженерно-педагогічного факультету ТНПУ ім. В. Гнатюка Ящика Олександра Богдановича...

У ТНПУ відбулося чергове заняття II Психологічної школи «Пізнай себе» на тему «Стресостійкість як запорука життєвого успіху» (ФОТО) 22.03.2023 У ТНПУ відбулося чергове заняття II Психологічної школи «Пізнай себе» на тему «Стресостійкість як запорука життєвого успіху» (ФОТО)
Учасники обговорили можливості людини протистояти різним стресогенним викликам, враховуючи як глобальні аспекти проблеми (вплив війни), так і на рівні локальних стресорів, актуальних для окремих випускників школи...

ТНПУ запрошуєдо участі у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Сучасний масмедійний простір: реалії та перспективи розвитку» 22.03.2023 ТНПУ запрошуєдо участі у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Сучасний масмедійний простір: реалії та перспективи розвитку»
Мета конференції – обговорення актуальних теоретичних та прикладних аспектів масмедійного простору в контексті сучасних викликів...

Першокурсники-журналісти ТНПУ дізналися більше про можливості власного голосу в ефірі (ФОТО) 21.03.2023 Першокурсники-журналісти ТНПУ дізналися більше про можливості власного голосу в ефірі (ФОТО)
20 березня відбулась онлайн-конференція з ведучою новин, випусковою редакторкою радіо «FM Галичина» Ольгою Салабай...

У ТНПУ провели  Конкурс творчих робіт «Математика – мистецтво» (ФОТО) 21.03.2023 У ТНПУ провели Конкурс творчих робіт «Математика – мистецтво» (ФОТО)
Вітаємо всіх переможців конкурсу творчих робіт «Математика – мистецтво»! Дякуємо всім гостям, журі, учасникам та їх керівникам за увагу до нашого заходу! Запрошуємо до участі конкурсі творчих робіт «Математика – мистецтво» у наступному році!..


Новини 1912 - 1924 из 10052
Початок | Минула | 146 147 148 149 150 | Наступна | В кінець
Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси

Раздел не найден.