Студенти та викладачі психолого-педагогічного відділення побували в Карпатах

Студенти та викладачі 

психолого-педагогічного відділення

 побували в Карпатах


У суботу, 10 жовтня, студенти та викладачі психолого-педагогічного відділення інституту педагогіки і психології відвідали мальовничий куточок України – дивовижні Карпати, краса та велич яких вражає щоразу по-новому.

Чарівні гірські хребти, верхівки яких вже надійно вкриті снігом, а підніжжя перемежовуються зеленими кольорами ще літньої трави і жовто-червоного осіннього листя, захопили навіть затятих мандрівників. 

За ці два дні подорожі усі отримали безліч вражень та неповторних емоцій. Піднімаючись на Говерлу, просто зачаровувались різкою зміною погоди, шаленим вітром і безупинним снігом, лагідним туманом та красивими важкими хмарами над головою.

У перший день екскурсії «мандрівники» відвідали « скелі Довбуша ». Не захопитись мальовничими краєвидами було просто неможливо: чарівне зелено-жовте вбрання дерев на фоні скель і обривів затамовували дух.

Упродовж екскурсії панувала дружня атмосфера, веселий настрій, позитивні емоції. Ще довго студенти та викладачі психолого-педагогічного відділення згадуватимуть «гуцульські пригоди».

Богдан Мандебура




До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси