У ТНПУ ім. В. Гнатюка відбулося свято   з нагоди Дня українського студента

У ТНПУ ім. В. Гнатюка відбулося свято 

з нагоди Дня українського студента

У нашому виші традиційно відбулись урочистості з нагоди Дня українського студента. Свято об’єднало весь університетський загал і подарувало чимало гарних емоцій. Концерт розпочався романтичним вальсом у виконанні студентів факультету іноземних мов Ігоря Журавського, Людмили Заброцької та Романа Довгополого. Ліричну тему підхопила студентка факультету фізичного виховання Софія Піган, лауреат конкурсу «Шукаємо таланти» у номінації вокальне виконавство. Ведучі, Олег Тучапський та Христина Коваль, вдало комунікували з аудиторією, згадували веселі студентські ситуації та пригоди. Бо ж кожен, хто пройшов свій життєвий шлях, з теплотою і ніжністю згадує студентські роки. Тому це справді золота пора і у навчанні, і в гартуванні волі, і, звичайно, у коханні. Надзвичайно ніжно вдалося оспівати красу любові студентці факультету фізичного виховання Віті Бриксі. Мабуть, кожен у залі в цей момент подумав про своє, сокровенне.

Ведучі зазначили, що студент свого не пропустить і професійне свято відзначає тричі: 17 вересня – День тернопільського студента, 17 жовтня – День українського студента, 17 листопада – Міжнародний День студента. З осінніми студентськими торжествами вітала студентка Інституту педагогіки та психології Ярема Вікторія. Енергійну пісню заспівала Білас Уляна,студентка факультету філології і журналістики. Наші виконавці вміють висловлювати свої почуття також за допомогою лірики. Зворушливу поезію про справжнє кохання прочитала лауреат конкурсу «Шукаємо таланти» у номінації авторське читання Павко Ірина. Вразив музичний дует у складі студентів географічного факультету Галай Юлі та Мізика Миколи. Також щирий спів Майданюк Юлії (Інститут педагогіки та психології) не міг залишити байдужим нікого. Куди ж без гумору? Свою розважальну програму подарувала всім команда КВК «Репост».

З вітальним словом виступив ректор університету В. П. Кравець, який грамотами відзначив кращих студентів вишу, дав корисні жартівливі поради та побажав усім радості, творчого натхнення, наполегливості й успіхів в освоєнні обраних професій.

Концерт завершився запальними піснями вокально-інструментального ансамблю «Криниченька». Обдаровані молоді люди потішили своєю креативністю та безпосередністю.

Свято вдалось на славу. Попри те, що за вікном була похмура погода, в актовій залі панував чудовий настрій. Кажуть, що студентська юність – не минає, а теплим променем простеляє дорогу життя та залишається з нами ніжною мелодією. Нехай сонячними і незабутніми будуть ваші студентські роки у стінах ТНПУ ім. В. Гнатюка! Бажаємо міцного здоров’я, невичерпної енергії та професійної майстерності.

Мар’яна Підодвірна








До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси