День відкритих дверей на хіміко-біологічному факультеті

День відкритих дверей 

на хіміко-біологічному факультеті

17 жовтня 2015 року в університеті відбувся День відкритих дверей. На цей захід завітали учні випускних класів шкіл, гімназій, ліцеїв, яких зацікавив наш виш. З інформацією про університет, перспективи навчання у ньому та особливості вступної кампанії виступили перший проректор проф. Терещук Г.В., директор центру довузівської підготовки доц. Бойко М.М. та відповідальний секретар приймальної комісії університету доц. Басістий П.В. Після цього, запрошені учні з батьками розійшлися по факультетах, які їх найбільше зацікавили. 

На хіміко-біологічному факультеті абітурієнтів зустрічали студенти старших курсів та викладачі, зокрема декан факультету проф. Дробик Н.М., заступник декана, доц. Герц А.І., завідувачі кафедр проф. Грубінко В.В. та проф. Грищук Б.Д., проф. Барна М.М., доц. Барна Л.С., викладач Москалюк Н.В. 

Студенти старших курсів підготували цікаву мультимедійну презентацію про особливості навчання та наукової роботи на факультеті, а також про насичене студентське дозвілля. Приємною несподіванкою для присутніх була подарована їм власна пісня цьогорічних першокурсників. Для гостей були організовані екскурсії у зоологічний музей, гербарій, навчальні та науково-дослідні лабораторії факультету. Після цього усі присутні учні були запрошені на перше заняття з біології та хімії у центрі довузівської підготовки, яке провели доц. Барна Л.С. та проф. Грищук Б.Д. 

День видався насиченим та цікавим. Побачене і почуте викликало в учнів багато запитань, які вони жваво обговорювали з студентами та викладачами факультету.

Студентка 3-го курсу Лідія Онуфрійчук






До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси