Посвята факультету іноземних мов   вперше проходила на природі

Посвята факультету іноземних мов 

вперше проходила на природі


Ну що ж, шановні пани та панянки! 17 жовтня відбулася урочиста посвята першокурсників факультету іноземних мов, яка зробила їх справжніми студентами нашого університету. Організація цієї події належить деканові факультету іноземних мов, кураторам, викладачам та студентам 3-го курсу. Проводилася посвята на базі відпочинку "Чорний Ліс".

Отож, як студенти, так і викладачі – всі чекали з нетерпінням цього дня і були в гарному настрої з самого ранку. І їх очікування були виправдані. По прибутті на турбазу першокурсники та викладацький склад не гаяли часу: швиденько розселилися в будиночки і почали активно приймати участь в різних розважальних конкурсах та іграх. Це лише розпалило вогонь в серцях молодших, яким вони залюбки поділилися зі всіма, показуючи свої неймовірні представлення. Кожен був вражений, наскільки ці діти талановиті, веселі, активні та відповідальні.

По завершенню цього дійства всіх чекав шашлик, приготовлений деканом нашого факультету. І ми можемо впевнено стверджувати: як наш вождь добре і вміло керує і спрямовує своє плем'я, так само - смачно і майстерно смажить шашлик! (готує для свого народу).

Того дня ніхто не відчував відносин "викладач-студент" - всі стали однією сім'єю. Сім'єю, яка чудово провела час в компанії один одного, сидячи разом перед палаючою ватрою з шашликами в руках, але з любов'ю в серці і сумом в очах через швидкоплинність часу.

Коли всі поверталися додому, ще довго з милих і гарних облич першокурсників не сходили усмішки, а в їх очах можна було прочитати слова подяки за чудовий початок їхнього студентського життя!

Студентка групи ФА-34
Анастасія Сідорова 








До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси