Розвиток соціального партнерства кафедри інформатики

Розвиток соціального партнерства 

кафедри інформатики


Кафедра інформатики фізико-математичного факультету ТНПУ імені В. Гнатюка розвиває соціальне партнерство з метою функціонування університету як відкритої освітньої площадки.

У Тернопільському національному педагогічному університеті імені В. Гнатюка розпочався пілотний проект ««Інформаційно-комунікаційні технології в сучасній освіті – еволюція можливостей». Організаторами заходу були кафедра інформатики та Тернопільський комунальний методичний центр науково-освітніх інновацій та моніторингу.


19 жовтня 2015 року на фізико-математичному факультеті відбувся Work-shop, у програмі якого:


-створення кейсів та цифрового портфоліо з курсу «Основи здоров’я. 7 клас»;


-знайомство з інноваційними методами викладання;


-мультимедійний пул викладацьких практик.


Організатори проекту – викладачі кафедри інформатики (доц. Надія Балик, доц. Галина Шмигер), методист Центру з курсу «Основи здоров’я» Лариса Козловська. 


 Учасники – вчителі загальноосвітніх навчальних закладів м. Тернополя з курсу «Основи здоров’я» та студенти першого курсу хіміко-біологічного факультету, що проходили комп’ютерну практику «Проектна діяльність – інтеграція сучасних освітніх та інформаційних технологій».


Комп’ютерна практика закінчилася публічними захистами цифрових портфоліо на відкритій конференції та врученням сертифікатів усім учасникам проекту.


Реалізація такого проекту забезпечує визнання ролі університету за рахунок створення системи трансферу результатів наукової та навчальної діяльності та імплементації передових освітніх практик у середні загальноосвітні заклади міста Тернополя та області. 

 

Басіста Оксана Василівна,
інженер кафедри інформатики










 


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси