Студентам ТНПУ ім.В.Гнатюка вручили дипломи Вищої Лінгвістичної Школи м.Ченстохова (ФОТО)


Студентам ТНПУ ім.В.Гнатюка
вручили дипломи
Вищої Лінгвістичної Школи м.Ченстохова 


2 листопада 2015 року у Тернопільському національному педагогічному університеті ім.В.Гнатюка відбулася урочиста церемонія вручення дипломів бакалавра та магістра студентам факультету іноземних мов, інституту педагогіки та психології, початкової освіти та дошкільного виховання, які навчалися за програмою «Подвійних дипломів» у Вищій Лінгвістичній Школі м.Ченстохова.

З вітальним словом звернувся до студентів ректор нашого вишу В.П.Кравець, який зазначив, що програма подвійного дипломування значною мірою підвищила конкурентоспроможність наших випускників на міжнародному ринку праці. 

Про перемоги і здобутки у професійній сфері розповів проректор з наукової роботи та міжнародного співробітництва Б. Б. Буяк:

«Ще ніхто з учасників програми «Подвійних дипломів» не пошкодував про свій вибір. Багато наших студентів вже працюють у Польщі, Італії, Іспанії та Україні завдяки додатковому диплому Республіки Польща».

Ректор Вищої Лінгвістичної Школи доктор Едіта Садовська та віце-президент Школи Томаш Кук відзначили активність та високий рівень знань наших студентів, які відчули смак науки та зрозуміли свій потенціал.

Анна Омельянчук закінчила інститут психології та педагогіки,  а також отримала диплом магістра європейського зразка:

 «Сьогодні я та кілька моїх колег вирушаємо на стажування у Польщу в школу-інтернат (м.Ченстохова). Багато знайомих вже працюють за польським дипломом у школах, дитячих садочках. Надіємося, що все буде добре і ми теж отримаємо роботу. Тому я раджу всім свідомим студентам програму «Подвійний диплом». Знаю, що спочатку страшно, є сумніви, чи бува це не гроші на вітер і тд. Повірте, ні! Це додаткові можливості та надзвичайна практика. Тому пробуйте, будьте впевненими у собі і все получиться!»

Нагадаємо, що зараз добігає кінця новий набір в рамках Програми. Тож не зволікайте, адже це унікальний шанс отримати диплом країни-члена Євросоюзу, розширити горизонти працевлаштування, розвиватись та переймати новий цікавий досвід навчання.  

Мар’яна Підодвірна 





До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси