ЗМІ про нас. ФК «Тернопіль-Педуніверситет» святкує другу перемогу в студлізі
ЗМІ про нас

 ФК «Тернопіль-Педуніверситет» 
святкує другу перемогу в студлізі

Сьогодні, 4 листопада, у 5-му турі чемпіонату України серед студентських команд ФК «Тернопіль-Педуніверситет» по футбольному полі Тернопільського міського стадіону переміг чернівецький «Університет» – 2:0.

У першому таймі гра складалася для тернопільських футболістів не просто. Лише завдяки індивідуальній майстерності гравців основного складу ФК «Тернопіль» студентська команда з Тернополя повела в рахунку. НА 20-й хвилині після подачі зі штрафного Ігорем Курилом вправно головою зіграв Ігор Сороцький, котрий переправив м’яча у ворота (1:0). Після перерви тренер тернополян Василь Івегеш зробив ряд замін (на поле вийшли Тарас Мороз і Іван Тарабалка), які внесли стрункість у гру ФК «Тернопіль-Педуніверситет». Як наслідок надійна гра в захисті та контроль м’яч в середині поля привили до кількох гольових моментів біля воріт суперника. Близькими до взяття воріт були Тарас Кривий (тричі), Тарас Гром’як, Іван Тарабалка, Тарас Мороз. Але у підсумку другий гол для своєї команди забив оборонець Ігор Курило, який замкнув дальню стійку після флангової подачі Тараса Кривого (2:0).

ФК «Тернопіль-Педуніверситет» виступав у такому складі: Кравчук, Курило-к, Заставецький, Козовик (Когут, 60), Соколовський, Кривий (Луцик, 80), Гром’як (Скибіцький, 82), Дорі (Радкевич, 65), Кіцак (Мороз, 46), Сороцький, Капелян (Тарабалка, 46).

Ця перемога для тернопільської команди стала другою в сезоні. Команда з 6 очками ділить перше-друге місце із львівськими студентами з університету фізичної культури.


НомерОдин

До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси