Зустріч з батьками першокурсників хіміко-біологічного факультету

Зустріч з батьками першокурсників 

хіміко-біологічного факультету

 

8 листопада 2015 року у Тернопільському національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка відбулись батьківські збори студентів першого курсу хіміко-біологічного факультету.

У 178 аудиторії батьків зустрічали викладачі факультету, зокрема декан факультету професор Дробик Н.М., заступник декана доцент Герц А.І., завідувачі кафедр: професор Пида С.В., професор Грубінко В.В. та професор Грищук Б.Д., а також куратори академічних груп асистент Яворівський Р.Л і доцент Барановський В.С., викладачі, які читають дисципліни на першому курсі – доцент Подобівський С.С., асистенти Мацюк О.Б., Голіней Г.М., Симчак Р.В.


Декан факультету розповіла про особливості адаптації студентів першого курсу до навчання в університеті, а також проаналізувала результати анкетування першокурсників щодо цього питання.  Професор Дробик Н.М. повідомила батькам загальні результати першої атестації та виділила кращих студентів, які уже встигли зарекомендувати себе у навчанні; пояснила особливості складання студентами заліково-екзаменаційної сесії. 


На складності, які виникають у цьогорічних студентів-першокурсників при адаптації від шкільного до вузівського процесів навчання, увагу  присутніх звернув викладач зоології, доцент Подобівський С.С.


Також батьківські збори відвідала лікар Зайло А.Ю., яка зупинилась на особливостях надання студентам медичної допомоги; розповіла про найпоширеніші захворювання та можливі шляхи їх запобігання.


Згодом батьки мали змогу поспілкуватись з кураторами груп та викладачами. Вони отримали відповіді на усі запитання, які їх цікавили. Також батькам видали бланки з оцінками студентів за першу атестацію.

Зустріч завершилась святковим концертом, підготовленим першокурсниками. Студенти присвятили вірші і пісні батькам, викладачам, факультету, а також продемонстрували свої таланти та вміння у танцях, цікавих сценках, власних віршах та піснях про студентські будні в університеті.

 

Студентка 2-го курсу
 Галина Ворона











До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси