Студенти  опікуються дитячим будинком "Малятко"


Студенти  опікуються дитячим будинком "Малятко"


Молодіжна організація «Acta Non Verba», у складі якої є чимало студентів ТНПУ ім.В.Гнатюка, продовжує свої візити в дитячий будинок "Малятко". Учасники благодійної організації i її хороший друг фотограф Віталій Фінковяк навідали діточок старшої і молодшої групи дитячого будинку "Малятко" в Тернополі. 



Дітвора дуже зраділа солодким подаруночкам і книгам, але найбільша радість їх охопила, коли вони відчули теплі обійми своїх гостей. Те ж саме відчув і кожен з юнаків та дівчат, адже дитяча щирість безмежна: дітлахи горнулись до гостей, даруючи їм усю свою довіру!


Всі погодяться, що найкраще відтворюють спогади - фотографії, переглядаючи які, на душі стає тепло і затишно. Отож ми вирішили організувати малечі фотосесію, для того, щоб в них залишився спогад про той куточок, де вони росли, де про них піклувались і де вони були під надійним крилом своїх вихователів. Віталій робив фото для малечі. Це вже другий фотосет, минулого разу Віталій фотографував діток старшої групи, адже їх усіх чекає сюрприз на свято св. Миколая - альбомчики на згадку з їхніми світлинами!


Тому, хто небайдужий і має можливість долучитись до нашої ідеї - створити малечі згадку про їхнє дитинство, долучайтеся до нас! Будемо раді будь-якій допомозі чи новим цікавим ідеям! А можливо, ви знайдете вільний час, щоб поїхати до малечі разом з нами? Трохи часу і крихта тепла діткам! Долучайтесь в нашу спільноту http://vk.com/actanonverba2015.



Ще раз спасибі всім, хто долучився до акції! А це Віталій Фінковяк, студенти нашого університету Софія Пеклич, Інна Вознюк, Оля Заяць, Христина Майхрук, Наталя Ісевич та інші учасникам організації «Acta Non Verba»! Ви випромінюєте тепло, яке потрібне цим дітям!


Марія Пастух,
магістрантка географічного факультету,
голова  молодіжної організації «Acta Non Verba»
фото Віталій Фінковяк










До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси