Меморандум про співпрацю - вагома складова розвитку НААУ ЗМІ про нас

Меморандум про співпрацю - вагома складова розвитку НААУ


Науково-методичний Центр досліджень адвокатури і права при НААУ та історичний факультет Тернопільського національного педагогічного університету ім. Володимира Гнатюка 15 жовтня 2015 року підписали Меморандум про співпрацю.


Метою даного Меморандуму є співпраця, обмін інформацією і досвідом, здійснення наукової діяльності у сфері забезпечення верховенства права, захисту прав і свобод людини і громадянина на основі рівноправності, взаємної вигоди дотримання загальноприйнятих норм і принципів. 


Також, у рамках роботи даного Меморандуму передбачається створення та розробка спільних наукових проектів, пропозицій та рекомендацій щодо проектів законів та інших нормативно-правових актів, державних програм і планів тощо. Більше того, співпраця також передбачає проведення спеціальних консультацій з метою вироблення узгодженої позиції щодо вирішення найбільш гострих та актуальних проблем у сфері конституційного принципу верховенства права, сприяння розвитку правосвідомості громадян та розвитку юридичної професії та історичної науки.


НААУ сприятиме проведенню спільних наукових заходів, виданню наукової продукції, популяризуючи таким чином нові наукові дослідження з історії адвокатури і права.


http://unba.org.ua


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси