Наші студенти отримали почесні відзнаки Тернопільської обласної ради та Тернопільської ОДА

Наші студенти отримали почесні відзнаки 

Тернопільської обласної ради 

та Тернопільської ОДА



17 листопада, у  Міжнародний день студента, в Тернополі відбулося урочисте зібрання студентської молоді.

Виступаючі наголошували, що українська молодь - творча, прогресивна, мисляча, прагне знань, ставить перед собою серйозні цілі, вміє втілювати намічене. 

Студентство завжди було в авангарді, а від небайдужої життєвої позиції студентської молоді, активної участі юнаків та дівчат у суспільних перетвореннях великою мірою залежить майбутнє України.

За доброю традицією, з нагоди Міжнародного Дня студента на теренах області щороку урочисто вшановують кращих спудеїв. Цьогоріч за ініціативи та безпосередньої участі голів обласної державної адміністрації Степана Барни та обласної ради Василя Хомінця  (до речі, обидвоє - випускники ТНПУ ім.В.Гнатюка) спільними грамотами Тернопільської обласної державної адміністрації та Тернопільської обласної ради нагороджено 60 студентів вищих навчальних закладів області.

Серед кращих студентів в області відзначені активісти Тернопільського національного педагогічного університету ім.В.Гнатюка, зокрема:

-  Кузик Ігор Романович, магістрант географічного факультету  – за успіхи в науковій роботі;

- Міщишин Володимир Володимирович, магістрант історичного факультету
    – за волонтерську діяльність;

- Павко Ірина Володимирівна, студентка другого курсу факультету філології і журналістики – за активну громадянську позицію;

-  Бєляєв Олександр  Олександрович, студента четвертого курсу факультету фізичного виховання  – за високі спортивні досягнення.

Щоправда, Олександр Бєляєв не зміг власноруч отримати відзнаку - він захищає спортивну честь університету та області на змаганнях.

"Я вдячний кожному із вас, хто бере активну участь у житті міста і країни, ставить перед собою мету і наполегливо йде до її реалізації, – наголосив Степан Барна. – Бажаю вам натхнення, вневненості у собі, своїх силах і нових перемог!" Він закликав молодих людей – небайдужих, активних, цілеспрямованих та готових брати на себе відповідальність – долучатися до команди однодумців і разом втілювати зміни.


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси