Студенти фізико-математичного факультету –   учасники Всесвітнього заходу «Година коду»


Студенти фізико-математичного факультету – 

учасники Всесвітнього заходу «Година коду»


Студенти 4 курсу фізико-математичного факультету Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка долучились до глобального заходу «Година Коду», у якому останніми роками беруть участь мільйони школярів із понад 180 країн світу. В Україні такий захід проходить з 7 до 13 грудня 2015 року за ініціативи Microsoft Україна та Фонду BrainBasket.


Студенти не тільки отримали заняття з програмування і кодування, а й опанували одним із безкоштовних ігрових середовищ, який можна буде використати у процесі майбутньої навчальної практики та професійної діяльності.  Студенти  побачили інформаційні відео від Code.org за участю засновника Microsoft Біла Гейтса, засновника Facebook Марка Цукерберга, зірки НБА Кріса Боша та інших видатних людей. Освітній інтерактивний формат забезпечений навчальними додатками від Code.org спільно з Microsoft - у цікавих та актуальних для наших дітей інтерфейсах – «Майнкрафт/MINECRAFT Hour of Code» та «Зоряні війни/ Star Wars: Build a Galaxy with Code» та в інших не менш цікавих і захоплюючих додатках. 


За результатами проходження випробувань у запропонованих додатках студенти отримали сертифікати про успішне завершення завдань «Години коду».


Басіста Оксана Василівна,
інженер кафедри інформатики






До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси