В ТНПУ ім.В.Гнатюка проходив II-й етап   Всеукраїнської учнівської олімпіади   з інформаційних технологій 28.12.2015


В ТНПУ ім.В.Гнатюка проходив II-й етап 

Всеукраїнської учнівської олімпіади 

з інформаційних технологій


27 грудня на базі кафедри комп’ютерних технологій інженерно-педагогічного факультету Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка проходив II-й етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій. В олімпіаді взяло участь понад 50 учнів 8-11 класів Тернопільського району.



З привітальним словом до учасників олімпіади звернувся завідувач кафедри комп’ютерних технологій проф. Горбатюк Р. М., який побажав розкрити творчий потенціал і продемонструвати належні знання та вміння з інформаційно-комунікаційних технологій, а також ознайомив присутніх із спеціальностями, за якими готують кваліфікованих фахівців на інженерно-педагогічному факультеті.



В роботі оргкомітету взяли участь викладачі та інженери кафедри комп’ютерних технологій, методисти Тернопільського районного методичного кабінету.



Учасники олімпіади створювали брошуру в середовищі MS Word:  встановлювали колонтитули, заповнювали її автозмістом, розробляли дизайн. Найцікавішим завданням для учнів було створити вітальну листівку за допомогою програми Power Point. У деяких учасників олімпіади виникали труднощі, пов’язані з виконанням завдань в MS Excel і MS Access.


За інформацією 
Василя Білого,
інженерно-педагогічний факультет






Дата:  28.12.2015 11:11:00

До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси