ЗМІ про нас. Підручний-Підгрушна: майже щасливий Рупольдинг для тернополян

ЗМІ про нас

Новими спортивними досягненнями прославили Україну випускники факультету фізичного виховання Тернопільського національного педагогічного університету ім.В.Гнатюка Олена Підгрушна та Дмитро Підручний. Ось як пише про них expres.ua



Підручний-Підгрушна: майже щасливий Рупольдинг для тернополян


У німецькому селищі Рупольдинг завершився четвертий етап Кубка світу з біатлону. Україну в жіночому мас-старті гідно представили Олена Підрушна, Юлія Джима та Ольга Абрамова.


Українки чудово почали гонку. На перших двох вогневих рубежах всі біатлоністки продемонстрували ідеальну майстерність пострілів лежачи, влучивши у всі 10 цілей з 10 патронів...


Тернополянка Підгрушна і Джима не підвели: бездоганна точність дозволила одразу двом українкам вперше по ходу гонки увірватися в топ-10. Вирішальна стрільба стоячи подарувала Україні відмінні шанси поборотися за квіткову церемонію. Капітан нашої збірної Олена Підгрушна вийшла з біатлонного стадіону шостою в боротьбі зі знаменитою чешкою Габріелою Соукаловою позаду, і зуміла фінішувати 5-ю!


Водночас серед чоловіків українець Дмитро Підручний став автором справжньої сенсації на Кубку світу. 24-річний уродженець Тернополя посів четверте місце під час мас-старту на 4-му етапі в тому ж Рупольдінгу!


Єдиний представник України стартував 17-м у перегонах. Підручний не демонстрував чудових результатів на трасі, прийшовши на першу стрілянину в третьому десятку.


Лежачи Дмитро закрив 5 мішеней з п'яти спроб і вийшов з біатлонного стадіону дев'ятим. На жаль, два промахи на другому "лежанні" відкинули нашого біатлоніста на 24-е місце, проте це Підручного не зламало. Українець блискуче відстрілявся на наступних двох вогневих рубежах, не допустив жодного промаху. На трасу Дмитро пішов 6-м, але продемонстрував феноменальну швидкість і прийшов до фінішу четвертим...


Щиро вітаємо прослевлених спортсменів з новими спортивними здобутками, зичимо здоров'я, щастя, підкорення нових спортивних вершин, а Дмитру Підручному, який зараз є аспірантом ТНПУ ім.В.Гнатюка, ще й нових наукових здобутків! 


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси