ЗМІ про нас: "Тернопільські студенти взяли участь у всеукраїнській “Школі молодіжної активності”"

ЗМІ про нас: "Тернопільські студенти взяли участь у всеукраїнській “Школі молодіжної активності”

 

15 студентів Тернопільського національного педагогічного університету імені В. Гнатюка стали учасниками соціального проекту «Школа молодіжної активності». Метою проекту, ініційованого групою педагогів з різних регіонів України, стало залучення студентства до активної суспільно-корисної діяльності та його консолідація навколо вирішення спільних проблем.

Сьогодні надзвичайно важливо, щоб молодь не була байдужою, брала активну участь у громадському житті, адже від цього залежить її майбутнє та майбутнє усього суспільства.

Окрім тернополян, учасниками «Школи молодіжної активності» стали студенти із Чернігова, Дніпропетровська та Кременчука. Завдяки участі у проекті вони отримали можливість познайомитись та поспілкуватись із своїми однолітками з інших регіонів, взяти участь у тренінгах та соціологічних дослідженнях проблем студентської молоді. Учасники проекту здобули досвід громадської участі у розробці стратегій вирішення молодіжних проблем, планування та реалізації соціальних ініціатив на місцевому рівні.

«Школа молодіжної активності» – лише одна із багатьох складових проекту, спрямованого на активізацію та консолідацію громадянського суспільства східної, південної, західної і північної частини України, який реалізується Спілкою Української молоді в Україні за підтримки «Національного фонду демократії» (США). Завдяки таким проектам наше суспільство стає більш консолідованим, сильним та спроможним долати виклики.

Джерело: http://zz.te.ua/


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси