Наші випускники на змаганнях Кубку світу з біатлону


Наші випускники на змаганнях Кубку світу з біатлону



В Антхольці завершився шостий етап Кубка світу з біатлону. Останній результат української жіночої збірної у цих змаганнях – дев’яте місце у естафеті. Олена Підгрушна, знаменита  випускниця факультету фізичного виховання Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка в наполегливій боротьбі здобула для збірної України дев’яте місце у естафеті.




Олена Підгрушна була фінішером у цій гонці, пішла на четвертий етап восьмою, відстаючи від француженок, що лідирували, на 50 секунд. Однак на стрільбі лежачи Олена заробила коло штрафу, відтак актуальним питанням для української збірної стало тільки збереження місця в десятці. З цим завданням Підгрушна впоралась, а на останніх метрах «вирвала» і дев’яту позицію в принциповому протистоянні з командою Німеччини. 






У чоловічій естафеті українська команда на 12 місці. Наразі в календарі Кубка світу настає перерва після другого триместру, впродовж якого пройде юніорський чемпіонат світу. А сьомий етап розпочнеться в канадському Кенморі чоловічим спринтом 4 лютого.






Як повідомили у Федерації біатлону України, тернополянин Дмитро Підручний (випускник, а нині аспірант факультету фізичого виховання ТНПУ ім.В.Гнатюка) пропустить цей етап, готуючись до чемпіонату світу в Осло, а Олена Підгрушна у складі команди продовжуватиме боротьбу за високе місце у Кубку Націй від гонки до гонки.


За матеріалами прес-служби
Тернопільської ОДА


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси