ФК "Тернопіль": історія і сьогодення  (ВІДЕО)



      ФК "Тернопіль": історія і сьогодення

(ВІДЕО)


ФК «Тернопіль» розпочав підготовку до весняної частини сезону-2015/16. Ф
утболісти пройшли поглиблений медичний огляд. Після першого у 2016 році тренування на ще засніженому полі стадіону Тернопільського національного педагогічного університету провели двосторонку.   Загалом у першому занятті брало участь 24 футболісти,  також ряд гравців студентської команди ФК «Тернопіль-Педуніверситет» – Ю. Заставецький, І.Козовик, А.Когут та вихованці власної футбольної школи (ліцею) – А. Коноба, М.Когут, І.Когут. Відбулися й  загальнокомандні збори.


Як повідомив наставник ФК «Тернопіль»  Василь Івегеш , з 26 січня) тренування проходять в дворазовому режимі. Так триватиме протягом перших двох тижнів першого тренувального збору, який проходитиме в Тернополі.  30 січня  наставники ФК «Тернопіль» на тренуванні, яке відбулося в спортивному залі Тернопільського національного педагогічного університету ім.В.Гнатюка, запропонували своїм футболістам та гравцям, запрошеним на перегляд, так звані станції. Кожен визначену кількість часу на 20 позиціях виконував ту чи іншу вправу. Футболісти тільки входять у тренувальний режим після тривалої відпустки.


Загалом, окрім заявлених на сезон футболістів, з основою групою тренувалися два потенційних новачки, а також група ліцеїстів (Микола Когут, Іван Когут, Арсен Кривобедрик) та гравців студентської команди ФК «Тернопіль-Педуніверситет» (Юрій Заставецький, Ігор Козовик, Андрій Когут).



ФК «Тернопіль» цього тижня проведе одразу два спаринги. У суперниках аматорська та професійна команди. 


У середу, 3 лютого, зіграють з чемпіоном Тернопільської області – теребовлянською «Нивою», яка готується до участі в кубку пам'яті Ернеста Юста у Львівській області. Оскільки якісних футбольних полів в області знайти не просто, то тренерами команд Василем Івегешом та Романом Курдепелем було прийнято рішення провести поєдинок на штучному покритті у Синькові (Заліщицький район).  Матч розпочнеться о 15.00.  


А в п’ятницю, 5 лютого, тернополяни двома складами зіграють у Чернівцях проти друголігової «Буковини». Матч основних складів розпочнеться о 12.00, резервних – о 14.00 .


Як зауважив головний тренер ФК «Тернопіль» Василь Івегеш, результат у цих поєдинках не буде головним, адже футболістам доведеться грати після значних навантажень першого тренувального збору.  


За матеріалами: 
fc.ternopil.ua


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси