Відбулась Зимова школа 2016 року у WSL   для студентів ТНПУ ім. В. Гнатюка


Відбулась Зимова школа 2016 року у WSL 

для студентів ТНПУ ім. В. Гнатюка



Вкотре студенти нашого вишу під керівництвом проректора з наукової роботи та міжнародного співробітництва Б. Б. Буяка відвідали Вищу Лінгвістичну Школу м. Ченстохова. За цей період вони мали різноманітні заняття для складання академрізниці, цікаву практику у школах та садочках, відповідно до обраної спеціальності.


 «Я насправді вдячна місту Ченстохова та WSL за яскраві емоціі, незабутні враження та чудових людей, які вони мені подарували. Дуже цікаво було побувати на місці студента в Польщі і випробувати себе» − розповідає студентка 3 курсу факультету іноземних мов Ярина Фарина.


12 студентів (англійська філологія, німецька філологія) захистили бакалаврські та магістерські роботи на «відмінно» і отримали багато позитивних відгуків. Також пройшли курси підвищення кваліфікації по своєму науково-педагогічному фаху В. В. Старка, О. І. Куца, Л. М. Литвин, Л. Р. Кондратюк, Н. С. Левчик, яким вручили підтверджуючі міжнародні сертифікати. 


Цього року до учасників Зимової школи приєднались студенти Чернівецького національного університету імені Ю. Федьковича, Одеський Національний Університет імені І. І. Мечникова та Глухівський національний педагогічний університет імені О. Довженка. Також слід зазначити, що восени на навчання до Академії Яна Длугоша поїдуть студенти історичного факультету, а з Ченстоховською політехнікою домовлено про співпрацю за Програмою Подвійних дипломів за напрямками: інформатика, математика, фізика, біологія.


Бажаючим дізнатись більше інформації про Програму Подвійний диплом – звертатись у відділ міжнародних зв’язків або у науковий відділ.


Мар’яна Підодвірна

 













До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси