Вітаємо призерів та учасників  Чемпіонату України з легкої атлетики  в приміщенні серед юніорів в місті Суми!


Вітаємо призерів та учасників 

Чемпіонату України з легкої атлетики 

 

в приміщенні серед юніорів в місті Суми!




12-13 лютого у Сумах відбувся чемпіонат України серед юніорів у приміщенні. До складу збірної області було включено 5 студентів факультету фізичного виховання.


Виступаючи вперше в змаганнях серед юніорів Іван Карюк у штовханні ядра з результатом 17.31 м та Оксана Більчак в бігу на 800 м (результат 2.15,57 с) стали срібними призерами. 


         



Обоє навчаються на І курсі факультету фізичного виховання. У даний час Івану допомагає в підготовці Михайло Васірук (викладач кафедри Теорії і методики олімпійського та професійного спорту), а Оксана тренується в Ольги Стефанишиної (випускниця факультету фізичного виховання).


Додамо, що результат Івана Карюка — 17.31 м — став новим рекордом області серед юніорів у штовханні ядра.


П’ятим в бігу на 400 м став Володимир Допта, показавши в фіналі результат 51.05 с (тренер Михайло Васірук). До речі, в попередньому забігу на цих змаганнях на дистанції 400 м Володимир показав результат 50.94, що стало новим рекордом області серед юніорів у цьому виді.



П’яте місце у стрибках у висоту посіла студентка ІІ курсу факультету фізичного виховання Христина Стефанишина, яка "злетіла" на висоту 175 см.



«Ці досягнення наших студентів стали вагомим внеском у загальний підсумок виступу збірної області, яка посіла загальне 10 місце з 25 областей, які брали участь у цих змаганнях.


Такі результати у зимовий період дозволяють сподіватись, що ще не один рекорд області буде оновлено, а спортсмени гідно представлятимуть вуз та область на всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Слід зазначити, що усі ці спортсмени є претендентами на участь у чемпіонаті Світу з легкої атлетики серед юніорів, який відбудеться 19-24 липня у місті Бидгощ (Польща).»: зазначив президент федерації легкої атлетики Тернопільської області, доцент кафедри ТМОПС Єднака В.Д.



Доцент ТМОПС
Єднак В.Д.




До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси