Абітурієнту!   Освітній портал «Академія»


Абітурієнту! 

Освітній портал «Академія»


Нагадаємо, що триває реєстрація для участі в ЗНО – 2016. Освітній портал «Академія» дає можливість абітурієнтам безкоштовно перевірити свої знання, закріпити пройдене, або ж отримати нову інформацію за допомогою онлайн-тестів та онлайн-гри. Навчальна база веб-сайту містить різноманітні  новини та актуальну інформацію для одинадцятикласників, яка щоденно оновлюється.


Портал «Академія» пропонує підготовку до ЗНО, відкриті онлайн-курси, навчальні програми, методичні рекомендації, завдання та відповіді за останні роки; твори з української, англійської, німецької мов, з української та світової літератур; конспекти уроків, виховні заходи, наукові статті, історичні дослідження. 


На сайті можна знайти роз
яснення щодо особливостей проведення зовнішнього незалежного оцінювання у цьому році. Виділено і законодавчі моменти, і корисні поради щодо успішного складання тестів. Також у рубриці «Вища освіта» подано опис всіх ВНЗ України, що дає змогу абітурієнту швидко зорієнтуватись у освітньому просторі вищої освіти нашої держави.

Освітній веб-ресурс «Академія» створений справжніми професіоналами, а тому буде корисний школярам, абітурієнтам, студентам, вчителям та викладачам. На цьому етапі підготовки до ЗНО одинадцятикласники мають можливість перевірити знання та наздогнати упущене швидко та результативно! Обирайте правильну інформацію з надійних джерел! 


Посилання на сайт та соціальні мережі -

http://academia.in.ua/


https://www.facebook.com/academiazno

https://vk.com/zno_academia

 

Маряна Підодвірна


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси