Старшокурсників та аспірантів запрошують на стажування


Старшокурсників та аспірантів запрошують на стажування


Студентів старших курсів вищих навчальних закладів та аспірантів запрошують на стажування до Тернопільської обласної державної адміністрації та обласної ради. Таке стажування передбачає програма «Студенти для місцевого самоврядування», яка стартувала у Тернополі.



Координатори програми «Студенти для місцевого самоврядування» під час конкурсного набору оберуть 10 хлопців та дівчат, щоб дати їм можливість ознайомитися з роботою у керівних органах влади та здобути професійний досвід.


«Завдання цього проекту – підвищення професійної освіти серед молоді, отримання досвіду та залучення молоді до громадсько-політичного життя. Для того, щоб стати учасником проекту, потрібно бути студентом 3-5 курсу або аспірантом. Треба також розбиратися у політичній ситуації України, мати аналітичні здібності. Кандидатам необхідно буде заповнити заяву та пройти співбесіду. Проект передбачає різноманітні семінари і тренінги. А головне – це можливість стажування в органах місцевого самоврядування. Після стажування всі отримають сертифікат про його проходження», – розповів координатор програми “Студенти для місцевого самоврядування”, випускник ТНПУ ім.В.Гнатюка  Ігор Процик.


За Збручем


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси