Студенти-інтерни Тернопільської обласної ради отримали сертифікати


Студенти-інтерни Тернопільської обласної ради отримали сертифікати

 


Студенти IV курсу історичного факультету Козюпа Володимир та Леськів Ганна протягом березня - липня 2015 року стажувались у виконавчих органах Тернопільської обласної ради, за що й одержали сертифікати.


Програма стажування є досить актуальною, адже допомагає зрозуміти особливості робити державних службовців та побачити усю систему "зсередини".


Для тих, хто має бажання пройти стажування в Тернопільській обласній раді та Тернопільській обласній державний адміністрації, відвідати цікаві тренінги і семінари в Тернополі та інших містах України та хоче взяти участь в інших цікавих заходах в рамках програми стажування, а також враховуючи підвищену активність подачі анкет в останні дні дедлайну та на прохання аплікантів термін подання анкет продовжено до 05 березня! ПОСПІШАЄМО!


Організатором програми студентських стажувань є ГО
«Молодіжна альтернатива».


Більш детальнішу інформацію про програму можна дізнатись на інтернет-сторінках організаторів конкурсуwww.ya.org.ua, www.ngosms.blogspot.com, у голови Ради студдеканів ТНПУ Анатолія Осадчого (vk.com/toliys,facebook.com/toliys) або у координатора проекту у Тернопільській області Процика Ігоря за тел. (063) 4546661


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси