ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НА ІНЖЕНЕРНО-ПЕДАГОГІЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ (фото)


ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НА ІНЖЕНЕРНО-ПЕДАГОГІЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ

         

4 березня 2016 року на інженерно-педагогічному факультеті відбувся День відкритих дверей для випускників педагогічних коледжів і технікумів. Познайомитись з умовами вступу і матеріально-технічною базою факультету приїхало понад 70 осіб з таких навчальних закладів: Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім. А. Ю. Кримського, Бродівського педагогічного коледжу ім. М. Шашкевича, Коломийського індустріально-педагогічного технікуму. 

Відрадно зазначити, що разом із студентами відвідати наш університет виявили бажання керівники зазначених навчальних закладів: директор Бродівського педагогічного коледжу ім. М. Шашкевича Квак Олександр Володимирович, директор Коломийського індустріально-педагогічного технікуму Заник Василь Васильович, заступник директора з навчальної роботи Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім. А. Ю. Кримського Юринець Олександр Олексійович.

День факультету розпочався зустріччю з ректором університету проф. Кравцем В. П., на якій були присутні декан факультету Струганець Б. В. і керівники зазначених навчальних закладів. На зустрічі було обговорено низку питань, що стосуються функціонування педагогічних коледжів і технікумів у сучасних умовах, а також проблеми, які виникли в контексті умов прийому абітурієнтів на скорочений термін навчання в 2016-2017 н.р.


Відбулася зустріч із випускниками, які виявили бажання продовжити навчання на інженерно-педагогічному факультеті. Перед студентами виступили заступник декана Гевко І. В., завідувачі кафедр Горбатюк Р. М., Федорейко В. С., Туранов Ю. О., які розказали про життя і роботу факультету. У зустрічі брав участь студентський актив факультету.


Цікавими для гостей були екскурсії головним корпусом університету, яку провів начальник навчально-методичного відділу Нагачевський І. А.


Завершальним етапом Дня факультету було ознайомлення з матеріально-технічною базою факультету. Зокрема гості мали можливість побувати в навчальних лабораторіях, навчально-виробничих майстернях, де готують майбутніх фахівців за спеціальностями «Професійна освіта (комп’ютерні технології)», «Професійна освіта (транспорт)», «Технологічна освіта».


Традиційною для такої зустрічі була екскурсія містом, яку провели студенти факультету.

 
















   



До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси