Студенство відвідало театр


Студенство відвідало театр

 

З ініціативи студентства географічного факультету та факультету іноземних мов було зорганізовано культурно-мистецьку акцію «Університет іде в театр». Метою заходу було звернути увагу на живе спілкування як невід’ємну форму людського буття та прилучитись до мистецького середовища. Акція була підтримана викладацьким складом факультетів, насамперед кураторами та деканатами (доц. Кузишин А.В., доц. Кебало М.С.).


Вдало було обрано виставу для перегляду – сучасна, розрахована на відповідну аудиторію (до речі, дана постановка відноситься до кращих п’єс ХХ ст., – і недарма, адже вистава йшла упродовж дев’яти  років у театрах лондонського Вест-Енду (West End); одним словом, гарна жанрова комедія, що сприймалась глядачем. Також варто наголосити, що подібний формат спілкування , спільного проведення часу припав до смаку і кураторам, і студентству.


Вщент заповнений зал жваво реагував на хід спектаклю, вдалі репліки акторів, чудову гру слів в їх текстах і саму сюжетну лінію.


Тепла атмосфера та позитивні емоції, а ще відчуття колективної участі, своєрідного корпоративного духу, стало ознакою цього вечора.

 

Баталова М.С.,
студентка групи Е-33 географічного факультету

 




До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси