Шукаємо волонтерів для начитування книг незрячим людям


Шукаємо волонтерів для начитування книг незрячим людям


Кафедра філософії та економічної теорії, кафедра журналістики та кафедра перекладу спільно із Тернопільською центральною бібліотекою для дорослих підтримують акцію «Начитай для незрячої дитини книгу», яку організувало Львівське товариство сліпих (керівник п. Оксана Потимко)  спільно з  університетом «Львівська політехніка» (представник п. Марта Сидоряк).


Інформацію можна почерпнути на веб-сторінці www.openlife.lviv.ua, спеціально розробленій для користувачів з глибоким порушенням зору.


Якщо начитати і записати 30 книг (15 підручників і 15 художніх книг), то за це незрячій учениці 4-Б класу Тернопільської ЗОШ №16 Марічці Галайді (класний керівник Киналь Мирослава Петрівна) організатори  (від імені закордонних спонсорів) подарують спеціальний дороговартісний  дейзі-пристрій, який допоможе цій дитині використовувати комп’ютер для навчання.


Процес начитування уже організований і триває (на даний час начитана 1 книга, а 5 на стадії завершення), проте, для пришвидшення процесу, потрібні ще місця для начитування.


Прохання зголоситися волонтерів, які можуть начитувати книги, а особливо тих, хто має технічні можливості для їх начитування (комп’ютер із якісною звуковою картою, якісний мікрофон та тихе місце).


За детальною інформацією звертатися на кафедру філософії та економічної теорії – каб.31 на другому поверсі головного корпусу ТНПУ ім.В.Гнатюка.


Морська Наталія Львівна,
кафедра філософії  та економічної теорії


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси