Студенти географічного факультету переймали досвід вчителя-методиста


Тиждень кафедри географії та методики її навчання

Студенти географічного факультету переймали досвід вчителя-методиста 


29 лютого 2016 р. 29.02.2016 р. в Тернопільському національному педагогічному університеті ім. В.Гнатюка розпочався тиждень кафедри 29.02.2016 р. розпочався тиждень кафедри географії та методики її навчання. Того ж дня в рамках тижня кафедри кандидат педагогічних наук, доцент Варакута Ольга Михайлівна організувала для  студентів 3-4 курсів зустріч з вчителем географії ЗОШ №23 м.Тернополя Климюк Іриною Борисівною.


Майбутні географи переймали передовий досвід вчителя-методиста Климюк І.Б.  Тема зустрічі  «Інтеграція природничо-математичної освіти і особлива роль у ній географії».


Ірина Борисівна поділилася зі студентами своїми напрацюваннями щодо встановлення міжпредметних зв'язків у формуванні та засвоєнні змісту шкільної географічної освіти й інтеграції географії та природничо-математичних наук. В ході цікавої і захоплюючої презентації доробку вчителя-методиста студенти мали можливість поставити змістовні проблемні питання питання, на які отримували вичерпні відповіді. 


На факультеті переконані, що для підготовки сучасного вчителя така співпраця вищого навчального закладу із загальноосвітніми закладами вкрай необхідна, тому подібні зустрічі планують проводити і в майбутньому.


Кандидат педагогічних наук,
доцент кафедри географії та методики її навчання
Варакута Ольга Михайлівна














До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси