Традиції та новації викладання географії  обговорювали за круглим столом вчителі,  студенти та викладачі ТНПУ ім.В.Гнатюка


Тиждень кафедри географії та методики її навчання


Традиції та новації викладання географії 

 обговорювали за круглим столом вчителі, 

студенти та викладачі ТНПУ ім.В.Гнатюка


            

Ще одним заходом, який відбувся в ТНПУ ім.В.Гнатюка в рамках тижня кафедри географії та методики її навчання, був проведений 2 березня 2016 р. круглий стіл "Типи і структура уроків географії. Традиції та новації", викладачем методики навчання географії, кандидатом педагогічних наук доцентом Ольгою Михайлівною Варакутою. 


Учасниками активних дебатів були голова методоб'єднання вчителів географії міста Тернополя Вітрук О.М., голови кущових методоб'єднань вчителів географії міста, члени творчої групи: Романишин О.М., Микитюк О.В., Чотарі Н.П., Дідич О.Й., Водовіз О.В., Ромасишин Г.П., Климюк І.Б. та викладачі кафедри доцент М.В.Потокій М.В. і доцент О.М.Варакута.   


Обговорення можливостей застосування новацій, всесвітніх освітніх трендів на кожному із типів уроків географії, викликало у вчителів великий інтерес і спонукало до вибору тем для нових зустрічей, семінарів, круглих столів, майстер-класів, учасниками яких будуть як вчителі, так і викладачі вищезгаданої кафедри.


Кандидат педагогічних наук,  
доцент кафедри географії та методики її навчання  
Варакута Ольга Михайлівна 












До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси