ЗМІ про нас. До тернопільських студентів завітав Конрад Тернер
ЗМІ про нас

 До тернопільських студентів завітав Конрад Тернер



21 березня, в ТНПУ ім. Володимира Гнатюка відбулася зустріч із представниками Посольства США в Україні. Радник з питань преси, освіти і культури Конрад Тернер та фахівець з академічних питань відділу інформації та культури Посольства США в Україні Віра Тернавська завітали до Тернополя, з метою впровадження Проекту академічної доброчесності в Україні. Педагогічний університет представники відвідали першим. Наступними будуть ТДМУ ім. І. Горбачевського та ТНТУ ім. І. Пулюя.



Зустріч проходила невимушено та цікаво. Це був своєрідний тренінг для студентів. Спершу Конрад Тернер намагався спілкуватися з аудиторією англійською мовою, після чого перейшов на російську. Розповів про себе та про освіту за кордоном. Задавав безліч питань, та намагався отримати відповідь. Конрада тішило те, що в аудиторії був зворотній зв’язок, який значно полегшував спілкування.  Більше часу Конрад Тернер приділяв розмовам про прозорість освіти, хабарі, плагіат, а також зазначив, що людина, яка не може впродовж свого життя навчатися, вона не зможе отримати гідної роботи.

 

«Диплом дуже важливий для вас, адже все своє життя ви носитимите один і той же диплом, - наголосив Тернер. - Що ви хочете, щоб люди думали про вас? Ви ж повинні серйозно задуматися над тим, ким ви хочете бути. Адже у престижні вузи роботодавці самі приходять щороку, щоб наймати на роботу фахівців. Там студенти не шукають собі роботу».


А також підкреслив, що не кожній людині потрібна вища освіта та диплом, але якщо ти не маєш вищої освіти, то маєш бути готовим до того, що працюватимеш цілодобово.

Анна Кравець,
Терен




До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси