У ТНПУ ім.В.Гнатюка обрали найкрасивішу студентку


У ТНПУ ім.В.Гнатюка обрали найкрасивішу студентку


У нашому виші відбулося свято весни, краси, кмітливості та таланту − СтудМіс ТНПУ – 2016! 12 красунь змагалися за титул та корону найкращої. Серед учасниць представниці хіміко-біологічного факультету, інституту педагогіки та психології, факультету філології та журналістики, географічного факультету, інженерно-педагогічного факультету та факультету іноземних мов. Дівчата вражали своєю чарівністю, ерудицією та продемонстрували глядачам цілу галерею талантів: гру на флейті, пісні, декламацію віршів, аеробіку, різноманітні танці, зокрема, бачату, латину, вальс, хіп-хоп, контемп, східні танці, а також дизайнерські вміння – вбрання, створені з підручних матеріалів. Красуні захоплювали публіку своїми усмішками, артистизмом, умінням триматися на сцені.


Поки високоповажне журі підсумовувало бали, гостей розважали гурт «Амігурумі», кавер-проект «Джорджія», Ігор Жураковський, шоу-балет «Flawless», команда веселих та кмітливих «Ляпас», а учасники театру «Metanoia» продемонстрували усім неймовірне світлодіодне шоу.


Головним організатором конкурсу виступила Студентська рада ТНПУ ім. В. Гнатюка. Шумська Юля та Пеклич Софія доклали всіх зусиль, щоб захід пройшов на високому рівні. І їм це вдалося. «В нас залишилися лише позитивні враження від роботи з дівчатами. Два місяці ми з ними вчилися ходити, танцювати. Ми буквально жили в актовому залі, щоб все вивчити, але воно того варте. Я сподіваюсь, що і в дівчат залишаться лише приємні спогади та досвід» − розповідає Пеклич Софія.


І ось після трьох дефіле та конкурсу талантів переможницю було обрано − нею стала студентка 1 курсу Інституту педагогіки та психології  Мульська Вікторія. «Я завжди мріяла взяти участь у подібних конкурсах, проявити себе та свої можливості. Я отримала море позитивних емоцій. В мене немає слів, я дуже вдячна всім, хто мене підтримував! Ви в мене найкращі, люблю вас!» − ділиться враженнями Вікторія. А на питання, у чому ж полягає її секрет успіху, спокійно відповідає: «Мій секрет − це просто бути собою».


За підсумками глядацького голосування Мульська Вікторія отримала також титул «СтудМіс Глядацьких Симпатій ТНПУ-2016». «Першою Віце-СтудМіс ТНПУ-2016» стала Шпаковська Єлизавета, студентка 3 курсу факультету іноземних мов, а титул «Друга Віце-СтудМіс ТНПУ-2016» виборола  18-річна Андрейко Лілія, представниця Інституту педагогіки та психології.


Ще раз вітаємо дівчат і бажаємо життєвих злетів, творчих успіхів та безліч нових перемог!

 Мар’яна Підодвірна


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси