ЗМІ про нас. ФК Тернопіль-Педуніверситет переміг у Кременці

ЗМІ про нас

 ФК Тернопіль-Педуніверситет переміг у Кременці


Вчора, 6 квітня, у рамках 8-го туру студентського чемпіонату України ФК «Тернопіль-Педуніверситет» у гостях переміг кременецький «Буревісник» – 3:0.


Тернопільське студентське футбольне дербі видалося не простим. Це й не дивно, адже в складах обох команд виступають доволі кваліфіковані футболісти. Зокрема, одним з кращих у кременецькій команді був Владислав Сороцький, нині діючий гравець першолігового ФК «Тернопіль». Також у складі господарів виступали Кухарук та Кухарський, які ще восени захищали кольори тернопільської «Ниви». Ще два кременецьких гравці нині тренуються у «Ниві» під керівництвом Петра Бадла. Не випадково у першому таймі команди показали рівну гру, не зумівши вразити ворота одна одної. І лише після перерви вболівальники побачили голи. На 54-й хвилині Артур Дорі обігрався із Ростиславом Радкевичем і з гострого кута вразив ворота «Буревісника» (0:1). Фактично одразу Іван Тарабалка майстерно реалізував вихід віч-на-віч (0:2). А останній гол у матчі забив Олександр Кіцак, реалізувавши пенальті за гру рукою кременецького футболіста у штрафному майданчику.


Зауважимо, що кращими в складі переможців були Ігор Сороцький, Юрій Соколовський і Тарас Кривий. Дещо гірше за партнерів по команді зіграв Андрій Капелян, але цьому є пояснення – футболіст лише нещодавно почав тренуватися після травми, відповідно ще не набрав потрібних ігрових кондицій.    


ФК «Тернопіль-Педуніверситет» у звітному матчі виступав у такому складі: Кравчук, Заставецький, Мороз, Козовик, Соколовський, Кіцак, І. Сороцький, Кривий, Дорі, Тарабалка, Капелян. На заміну виходили: Радкеич, А. Когут, Скибіцький, Левицький.


Після цієї перемоги у ФК «Тернопіль-Педуніверситет» 15 набраних очок і тернопільська команда ділить 1-2 місце з Львівським університетом фізичної культури. 

galsports



До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси