Волонтерам з ТНПУ ім.В.Гнатюка вручили сертифікати учасника освітнього соціального проекту «Онлайн-репетитор – 2015» 07.04.2016



Волонтерам з ТНПУ ім.В.Гнатюка вручили сертифікати учасника освітнього соціального проекту «Онлайн-репетитор – 2015»



6 квітня 2016 року у нашому виші відбулось вручення сертифікатів учасника освітнього соціального проекту «Онлайн-репетитор – 2015», який вже другий рік поспіль реалізується за  ініціативи ТНПУ ім.В.Гнатюка, Освітнього порталу «Академія» та ГО «Освітній центр».



Команда онлайн-репетиторів допомагала абітурієнтам безкоштовно перевірити свої знання, закріпити пройдене або ж отримати нову інформацію за допомогою онлайн-тестів та онлайн-ігор.



Студентка факультету філології та журналістики Юля Савчук розповідає:
«Я дуже рада, що мені випала можливість взяти участь у такому цікавому проекті. Це хороший досвід для мене як для вчителя, адже можна випробовувати на практиці нові технології, соціальні мережі, щоб допомогти абітурієнтам здобути нові знання, роз’яснити в режимі онлайн незрозумілі моменти та надати корисні поради. Планую і надалі в своїй роботі використовувати такий метод навчання та спілкування з учнями».



 А студентка факультету іноземних мов Ілона Борщук стверджує:
«Такий освітній соціальний проект надзвичайно потрібний. Ми бачили це у відгуках та коментарях вдячних учнів. Це величезний досвід, адже в процесі роботи ти сам розвиваєшся, шукаючи корисну інформацію. Думаю, за такими видами діяльності майбутнє, адже світ іде вперед. Цей проект дає кожному доступ до освітніх послуг в теперішній непростий для нас час. Є люди, які не мають змоги відвідувати школи, але в них є натхнення, ентузіазм та бажання розвитку, а це головне!»


Батюк Ірина, яка працювала над завданнями з англійської мови, переконана:
«Ми мусимо рухатись в ногу з часом і надалі розробляти онлайн курси, різні онлайн завдання, що є дуже актуальним. Також дуже добре, що цим займається саме наш педагогічний університет, адже він вкладає ґрунтовні знання в потенційних студентів. Це мотивація з двох сторін: викладацької та абітурієнтської».



Портал «Академія» пропонує підготовку до ЗНО, відкриті онлайн-курси, навчальні програми, методичні рекомендації, завдання та відповіді за останні роки; твори з української, англійської, німецької мов, з української та світової літератур; конспекти уроків, виховні заходи, наукові статті, історичні дослідження. 



Голова ГО «Освітній центр», керівник Освітнього порталу «Академія» Володимир Любомирович Брославський пояснює:


«Соціальні проекти набувають зараз все більшого розмаху тому, що це дає можливість людям з різними можливостями та достатками чогось добиватися та реалізовуватись. Також це хороша школа для студентів, які навчаються та хочуть отримати практичний досвід, перевірити, чи можуть вони займатись такою справою, чи їм це не до душі. Участь у різних освітніх та фахових проектах – це реальна можливість самореалізації, можливість випробовувати сили та показати себе для майбутніх роботодавців. Це надзвичайно перспективний напрямок. Проект «Онлайн-репетитор» - це чудові можливості для учнів, адже це безкоштовна допомога в навчанні і навики керованої та дистанційної самоосвіти»


Саме зараз розпочався новий набір волонтерів!
Якщо Ви креативні, творчі, хочете вчитися і навчати при цьому інших – тоді Вам до нас!
Тож не зволікайте! Пам’ятайте, "навчаючи інших – вчитеся  самі"!


Маряна Підодвірна














Дата:  07.04.2016 15:45:00

До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси