Студенти факультету філології і журналістики проявили себе в лінгвістичному КВК


Студенти факультету філології і журналістики проявили себе в лінгвістичному КВК


Днями на факультеті філології і журналістики відбувся турнір лінгвістів-гумористів, в якому змагалися студенти першого та другого курсів. Це команди «Вінегрет» (групи УФ-11 та УФ-12), «Фіфи» (групи  УФ-21, УФ-22 та УФ-23), «Хороша компанія» (групи ЖУР-1 та ЖУР-2). На  учасників чекали різноманітні конкурси та завдання, в яких вони мали шанс проявити свої таланти, артистичні здібності, кмітливість, швидкість реакції і, звичайно, почуття гумору. А все це можна зробити лише за  допомогою неповторного та  звеселяючого рідного слова.

Команда «Фіфи» вразила глядачів своїми яскравими образами, а харизматичні юнаки із «Хорошої компанії» впродовж усього свята дарували чудовий настрій його учасникам та гостям. Перемогу здобула команда першого курсу «Вінегрет», якій вдалося зірвати гучні оплески під час фінального конкурсу «Рекламне агентство», де дівчата заохочували студентів ходити на заняття зі старослов’янської мови та ІУЛу.

Дякуємо усім, хто брав участь у мовній грі та забезпечив нас зарядом оптимізму на увесь рік. Бажаємо наснаги у вивченні й відкритті нових глибин рідної мови. Говоріть нею, спілкуйтеся нею і жартуйте нею також!

 

Магістри факультету філології і журналістики
Наталія Бойчук та Олена Якимишин

Фотозвіт Зульфія Бабаєва










До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси