Тиждень кафедри англійської філології пройшов яскраво та творчо


Тиждень кафедри англійської філології пройшов яскраво та творчо 

 

Традиційно кожного року факультет іноземних мов святкує тиждень кафедри англійської філології. Це особливий час для студентів та викладачів, так як саме тоді кожен може показати не лише свої знання, але і проявити себе творчо під час постановки виступів, флешмобів та літературних вечорів.

Тиждень кафедри англійської філології - це яскрава можливість відчути себе частинкою невловимої митті, яка називається Студентським життям. 



У понеділок 4 квітня 2016 року студентами 1 курсу під керівництвом викладачів Худої Н. С. та Миськів В. А. було проведено благодійний ярмарок, кошти з якого було передано на лікування студентки 1 курсу.

У вівторок 5 квітня 2016 року проводився навчально-практичний семінар із студентами 3 курсу під керівництвом Зубрик А. Р. Цього року третьокурсники вирішили показати життя студентів крізь призму Пекла, Чистилища та Раю з твору Данте "Божественна Комедія". Під час виступу актори показали глядачам 9 великих гріхів всіх учнів, за що можна потрапили у Студентське пекло. У Чистилищі викладачі та декан (ролі яких також грали третьокурсники) вирішували долю студентів, аналізуючи їхні успіхи у навчанні, а в Раю були лише ті, хто завжди сумлінно вчиться та наполегливо іде до своєї мети.

Виступ був наповнений гумористичними сценками з життя та, звичайно, подяками нашим викладачам, які допомагають згуртувати весь колектив факультету іноземних мов.

 

У середу 6.04.2016 на факультеті іноземних мов у рамках тижня кафедри англійської філології відбулись літературі читання серед студентів третього курсу на тему «Прекрасне словами англійської поезії» під керівництвом Довбуш О. І. Учасники заходу у цікавих формах презентували особливості творчого доробку англійських поетів періоду Ренесансу та Романтизму та декламували поезію В. Шекспіра, Р. Бернса, Дж. Г. Байрона, П. Б. Шеллі, У. Блейка та бігатьох інших під акомпонемент музичних композицій.  (фото5) На завершення заходу студенти третього курсу англійського відділення факультету іноземних мов мали можливість ознайомитись із збірками перекладів англійської поезії, виконаними представниками четвертого курсу під керівництвом Зубрик А. Р. та Довбуш О. І.



У четвер 7 квітня 2016 року відбувся навчально-практичний семінар зі студентами 2 курсу під назвою “Драматизація казок англійською мовою”



Студенти ставили п’єси на основі казок “Аладін”, “Білосніжка та сім гномів”, “Червона шапочка”, “Попелюшка” та “Аліса в Країна Чудес”, перероблених на сучасний лад. Семінар проходив в аудиторії 177 в 11:10.  


Організувала казкову феєрію Дячук Н.М., а допомагали їй  Потюк І.Є., Ярема О.Б. та Миськів В.А. Мета семінару – розвиток творчих здібностей студентів, поглиблення досвіду драматизації та підвищення мотивації до вивчення англійської мови.

У п’ятницю 8 квітня  студенти четвертого курсу факультету іноземних мов перетворили сіро-буденну лекційну аудиторію № 177 на феєричну театральну сцену.


Відомі літературні персонажі постали перед глядачами у новому амплуа через призму популярних телевізійних шоу. Шерлок Холмс намагався завоювати серце простої української дівчини, ставши героєм «Холостячки», Доріан Грей знайшов другу половинку завдяки «Холостяку», а згодом випробував свої сили у ролі матері-домогосподарки у «Хаті на Тата».



 Чарівна англійська мова, дотепний гумор, яскраві емоції, запальні танці та пісні. Наші студенти — це свято, яке завжди з вами.



Доц. Зубрик Андріана Романівна


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси