Кубок з бадмінтону присвячений пам’яті Юрія Беркити


Кубок з бадмінтону присвячений пам’яті Юрія Беркити


Протягом двох тижнів, з 2 по 10 квітня 2016 року, на спортивному майданчику ЗОШ №10 м. Тернопіль тривали ігри ІХ традиційного Кубку з бадмінтону присвяченого пам’яті директора цього навчального закладу, палкого шанувальника спорту та здорового способу життя Юрія Беркити.


З вітальним словом до учасників змагань звернувся головний суддя змагань Степан Беднарчук, вчитель фізичної культури вищої категорії, та Андрій Огнистий, голова Тернопільського обласного відділення олімпійської академії України.


У спортивних змаганнях, що пройшли за сприяння відділу молоді і спорту Тернопільської міської ради та Тернопільського обласного відділення Національного олімпійського комітету і Олімпійської академії, прийняли участь бадмінтоністи аматори, котрі працюють в різних галузях діяльності. Всіх об’єднує спорт та віра в те, що Україна – багатонаціональна та багатомовна незалежна демократична країна, яка буде мирною та високорозвиненою державою, де кожен громадянин зможе жити вільно та працювати натхненно на благо своєї родини та Батьківщини.


З успіхом в змаганнях взяли участь і викладачі Тернопільського педагогічного університету зав.кафедри фізичного виховання Огнистий А.В., доценти кафедри теорії і методики олімпійського та професійного спорту Єднак В.Д. та Ладика П.М., асистент кафедри теоретичних основ методики фізичного виховання Власюк Р.А.


Гарний настрій та здоровий азарт супроводжували учасників на протязі всіх змагань.

 

Доцент, зав. кафедри фізичного виховання
Огнистий А.В.



До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси