Міністерство про нас. Волонтери з ТНПУ імені В.Гнатюка втілюють освітній соціальний проект «Онлайн-репетитор»


Міністерство про нас

Волонтери з ТНПУ імені В.Гнатюка втілюють освітній соціальний проект «Онлайн-репетитор»

Вже другий рік поспіль за ініціативи Освітнього порталу «Академія» та ГО «Освітній центр» спільно з Тернопільським національним педагогічним університетом імені Володимира Гнатюка успішно реалізується освітній соціальний проект «Онлайн-репетитор». Портал «Академія» пропонує безкоштовну і всебічну підготовку до ЗНО, відкриті онлайн-курси, навчальні програми, методичні рекомендації, завдання та відповіді за останні роки; твори з української, англійської, німецької мов, з української та світової літератур; конспекти уроків, виховні заходи, наукові статті, історичні дослідження.

Команда онлайн-репетиторів з ТНПУ ім. В. Гнатюка допомагає абітурієнтам безкоштовно перевірити свої знання, закріпити пройдене або ж отримати нову інформацію за допомогою онлайн-тестів та онлайн-ігор.

«Соціальні проекти набувають зараз все більшого розмаху, бо це дає можливість людям з різними можливостями та достатками чогось добиватися та реалізовуватись. Також це хороша школа для студентів, які навчаються та хочуть отримати практичний досвід, перевірити, чи можуть вони займатись такою справою, чи їм це не до душі. Участь у різних освітніх та фахових – це реальна можливість самореалізації, можливість випробовувати сили та показати себе для майбутніх роботодавців. Нещодавно, 6 квітня 2016 року, 15 волонтерам-репетиторам з нашого університету урочисто вручили персональні сертифікати учасника освітнього соціального проекту «Онлайн-репетитор – 2015». Робота наших волонтерів напружена, кропітка, але разом з тим творча і благодійна. Ми працюємо під гаслом «Навчаючи інших – вчимося самі!» Напрямок надзвичайно перспективний. А для учнів всієї України проект «Онлайн-репетитор» - це чудові можливості, це безкоштовна допомога в навчанні і навики керованої та дистанційної самоосвіти.», - пояснює Голова ГО «Освітній центр», керівник Освітнього порталу «Академія» Володимир Брославський.

Варто зазначити, що проект «Онлайн-репетитор» розпочинає новий набір волонтерів.



До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси