Студрада ТНПУ ім.В.Гнатюка провела V Міжнародну науково-практичну конференцію



Студрада ТНПУ ім.В.Гнатюка провела V Міжнародну науково-практичну конференцію


8-10
квітня у стінах ТНПУ ім. В.Гнатюка відбулася V Міжнародна науково-практична конференція «Громадський сектор та студентське самоврядування як складова розвитку українського суспільства» організована Студентською радою ТНПУ ім .В.Гнатюка.

Участь у конференції прийняли студентські активісти і представники ОСС  з різних міст – Чернівців, Сум, Києва, Львова, Полтави ,Хмельницького, Рівного, Донецька,Харкова, Краматорська, Черкас та ін.

Також учасниками конференції були гості із Грузії, а саме Doneriani Davit та Sultanovi Vazha з Тбілісі, а також Mohamed Anis з Ліона  ( Франція), які поділился досвідом роботи в ОСС та ідеями що до перспектив його розвитку.

Представники студентського самоврядування обговорювали проблеми, які  турбують студентів а також механізми їх врегулювання та вирішення.

Крім того учасники мали можливість відвідати тренінги по  «Проектному менеджменту», «Правах та можливостях студентів», «Систему фінансування ВНЗ» та «Лідерству».

Окрім цього,  гості ТНПУ долучились до Всеукраїнської акції в Тернополі «Дерева миру», організатором якої була студентка відділення «Початкова освіта», секретар Студентської ради,  Янчинська Юлія.   Представники із кожного міста мали можливість посадити своє дерево на згадку про Тернопіль  та участь у конференції.

Також організатори  надали можливість учасникам відвідати визначні місця Тернопільщини – міста  Кременець та  Вишнівець.


Тепла і дружня атмосфера панувала протягом трьох днів конференції. Усі учасники задоволені проведенням заходу  та  з нетерпінням чекають наступної можливості відвідати «файне місто Тернопіль», зокрема  Тернопільський національний педагогічний університет імені  Володимира Гнатюка.

 

Голова Студентської ради
Ірина Мухіна,

студентський декан філологічного факультету
Савчук Юлія









До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси