Третьокурсники факультету філології і журналістики провели свято  «Ще не було епохи для поетів, але були поети для епох» на честь Ліни Костенко


Третьокурсники факультету філології і журналістики провели свято 

«Ще не було епохи для поетів, але були поети для епох» на честь Ліни Костенко


Ліна Василівна Костенко видатна поетеса нашого часу. День народження Ліни Костенко є не лише її особистим святом, це, можна сказати, всеукраїнське свято, адже це народження однієї з найяскравіших зірок української літератури.

Студенти третього курсу групи УФ-31 факультету філології і журналістики вирішили відзначити цю знамениту подію читанням поезії Ліни Костенко.

На святі «Ще не було епохи для поетів, але були поети для епох» звучали поезії різної тематики. Але всіх їх об’єднував геній їхнього творця. Також зазвучали поезії Ліни Василівни й іноземними мовами, зокрема французькою, англійською, німецькою, білоруською, польською. Це свідчить про те, що не лише українці є шанувальникам Л. Костенко, але й інші народи.

Викладачі кафедри теорії і методики української та світової літератури згадали вірші, які з кожним прочитанням по-новому торкаються серця.

Поезії Ліни Василівни є геніальними не лише своєю глибиною, проникливістю у людські душі, а також тим, що її поетичні рядки легко лягають на ноти, що продемонстрували нам студенти із факультету мистецтв.


Свято вийшло затишним і натхненним, адже Ліна Костенко неперевершена письменниця, чиї твори завжди хвилюватимуть людські серця. З Ліною Костенко ми живемо і мріємо, кохаємо і сумуємо, а кожен новий літературний захід – це ще одна подяка за її безмежну душу, яку вона так щедро дарує у своїх словах.

 

Студенти групи УФ-31
факультету філології і журналістики
Піндера Зоряна та Вербовецька Христина

 






До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси