Відбувся квест в ТНПУ ім.В.Гнатюка

Відбувся квест в ТНПУ ім.В.Гнатюка


Любиш активно проводити час на природі, знайомитися  з новими людьми? Студенти Тернопільського національного педагогічного університету ім. Володимира Гнатюка втілили цю мрію в життя. 13 квітня відбувся квест, у якому взяли участь вісім команд із різних факультетів, а саме: фізико-математичний, історичний, фізичного виховання, інженерно-педагогічний, інститут педагогіки і психології, філології і журналістики. Кожна команда складалася з п`яти учасників. Організаторами дійства були члени Студентської ради ТНПУ Роман Пирожишин та Михайло Мартинюк.

Специфіка квесту - це 16 точок з різними завданнями, які мали виконати команди, за що вони отримували конверти з частинами зображення місця,  куди мали бігти далі. Найцікавішими для них  було  - "знайти Вову" або ж показати слова "мука" і "тюль".  Ну, а для геть творчих, то заспівати пісні Михайла Поплавського біля театру «Березіль».

Учасники весело провели час разом зі своїми друзями, а найактивніші команди виграли  подарункові сертифікати на різні види розваг. 

Отже, перше місце посіла команда «Strong» (фізико-математичний факультет). Переможці вибороли 5 сертифікатів в аквапарк у готельно-розважальний комплекс «Алігатор», а також 5 сертифікатів на безкоштовний вечір ігор у «PlayTime».

Друге місце посіла команда «Естети» (історичний факультет). Вони отримали 5 сертифікатів (на 100 грн. кожен) у кав'ярню Skver Coffee, а також 5 сертифікатів на одну безкоштовну гру в «Сashflow».

Третє місце посіла команда « Банда Базель» (також фізико-математичний факультет),  які отримали 5 сертифікатів на одне безкоштовне відвідування нічного клубу «Riverpool». 
     
Після квесту я поспілкувалася з Олексієм Давиденко - капітаном команди переможців, який поділився враженнями: «Ми з факультету фізико-математичного. Наша команда називається «Strong», бо ми сильні. Задоволені, що такі квести проходять у нашому університеті і задоволені, звичайно, що зайняли перше місце. Наступного року сподіваємось знову взяти участь і будемо залучати молодші курси. Всіх охочих будемо скликати на квест».

Cтудентка групи Жур-1
Наталія Дягель

Фото Наталія Томаш, Андрій Петлюк













До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси