Відбувся чемпіонат ТНПУ ім.В.Гнатюка з міні-футболу



 Відбувся чемпіонат ТНПУ ім.В.Гнатюка з міні-футболу 


Упродовж 12-14 квітня пройшов відкритий чемпіонат Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка з міні-футболу серед студентських команд міста. Організаторами турніру виступили профспілкові лідери педуніверситету під керівництвом голови А. Киданюка. Змагання відбулися за підтримки депутата Тернопільської міської ради, керівника фракції БПП «Солідарність» Володимира Міська та управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації (начальник – Віктор Мацикур). Участь у спортивному заході взяли 20 студентських команд, які представляли тернопільські виші. У завзятій боротьбі, яка точилася на спортивному майданчику товариства «Динамо», перемогу здобула команда «ПСМ» (ТНПУ ім.В.Гнатюка). Друге місце посіли студенти-педагоги з команди ім.П.Коляси, а третє – «Арсенал» (ТНПУ ім.В.Гнатюка). Переможців нагородили кубком, медалями та грошовими призами.


Організатори щиро вдячні партнерам спортивного форуму ТМ «Вишнівецька», мережі закладів «Бенедетто», «Я-суші» та «Макітра» за співпрацю.


«Залучення студентів до спортивних змагань з ігрових видів спорту у форматі загальноміських турнірів сприяє згуртуванню студентської молоді і популяризує здоровий спосіб життя в їхньому середовищі. Сподіваюся, що започаткований відкритий чемпіонат рідного вишу стане традиційним», – зазначив В. Місько.

Іван Тимків





 


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси