ТНПУ ім. В. Гнатюка взяв участь у Всеукраїнському дитячому соціальному профорієнтаційному проекті «Місто професій» (ФОТО) 21.09.2015

ТНПУ ім. В. Гнатюка взяв участь 
у Всеукраїнському дитячому соціальному профорієнтаційному проекті
 «Місто професій»

20 вересня 2015 року у парку ім. Шевченка відбувся проект «Місто професій», побудований у формі інтерактивної гри. Проект реалізовувався в Тернополі за підтримки і участі Марини Порошенко.

Кожна дитина мала можливість на деякий час стати дорослою та самостійною: зареєструватися, отримати паспорт, обрати собі професію й одразу ж «влаштуватися на роботу». За сумлінну працю видавали зарплату, яку діти могли потратити у спеціальній крамниці солодощів та подарунків. 

Організатори запропонували близько 30 різноманітних професій. Наш виш презентував такі спеціальності як еколог, вчитель історії, вчитель хімії та біології. Слід зазначити, що цікаво було і дітям, і дорослим. 

Пані Тетяна Шубанова розповідає, що разом із сином уважно слухала екологів, які розповідали як підібрати правильні порошки, миючі засоби та як перевірити, чи вони є токсичними в домашніх умовах. 

Валентин, який навчається в 6 класі 29 школи зазначає: 

«Ми зараз вчимо біологію і вона мені дуже подобається. Коли я побачив тут мікроскоп, то одразу ж побіг до нього. Я ще не вирішив точно, ким стану в майбутньому. Мама каже, що в мене ще є час подумати».

А шестирічний Денис, послухавши вчителів історії, вирішив стати лицарем, щоб обороняти свою сім’ю та країну. 

Незважаючи на похмуру погоду, у «Місті професій» панувала весела атмосфера. Проект надав дітям можливість показати себе з різних сторін, отримати максимально повне уявлення про існуючі професії, серед яких одна з найпочесніших – професія учителя.

Більше фото див. на нашій сторінці в мережі Facebook

Мар'яна Підодвірна















Дата:  21.09.2015 09:16:00

До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси