Студенти відділення "Психологія" провели тренінг для першокурсників фізико-математичного факультету


Студенти відділення "Психологія" провели тренінг для першокурсників фізико-математичного факультету 


20 квітня 2016 року, в рамках святкування тижня кафедри практичної психології було проведено соціально-психологічний тренінг для студентів першого курсу фізико-математичного факультету на тему: «Занурення в професію». Учасниками були студенти групи І – 13 фізико – математичного факультету та студенти 5 курсу спеціальності «Психологія» та «Практична психологія» Інституту педагогіки та психології.


Тренінг провели студенти 5 курсу психолого – педагогічного відділення: Козинець Т., Ковалевська Т., Оленчук М., Кикіш Я.


У процесі роботи були запропоновані вправи спрямовані на розвиток вміння самопрезентації, сприяння усвідомленню власної індивідуальності та неповторності, проаналізовані особливості соціально–психологічної адаптації та діагностичні методики з метою визначення комп’ютерної залежності. Учасники тренінгу залишились задоволені, отримали позитивні емоції, дізналися більше один про одного.


В організації та проведенні тренінгового заняття допомогли доцент кафедри практичної психології - Андрійчук І.П. та доцент кафедри інформатики та методики її викладання - Генсерук Г.Р.


Доцент кафедри практичної психології
Андрійчук Іванна Петрівна











До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси