День відкритих дверей на географічному факультеті


День відкритих дверей на географічному факультеті

 

16 квітня на географічному факультеті проводилась акція профорієнтаційного спрямування «День відкритих дверей на географічному факультеті!», підготовлена викладачами та студентами факультету.

Метою заходу було ознайомлення абітурієнтів із спеціальностями та можливим здобуттям фаху, який можуть отримати випускники факультету.


В ході зустрічі учні випускних класів міста на Тернопільської області мали змогу познайомитись з історією та особливостями діяльності факультету, отримали інформацію про особливості вступу та специфіку підготовки студентів за спеціальностями «Науки про Землю. Географія», «Туризм», «Екологія».


Деталізована інформація була представлена у виступах декана факультету А.В. Кузишина та завідувача кафедри геоекології та методики викладання екологічних дисциплін Л.П. Царика.


Гості університету також прослухали інформацію про можливості академічної мобільності для студентів Географічного факультету Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка.

Жваву увагу викликали підготовлені студентами факультету електронні презентації «Спеціальність очима студентів», які давали візуальну інформацію про те, як складається студентське життя на факультеті, як будні поєднуються з аудиторними заняттями та інші форми роботи, властиві для факультету.


У виступі заступника секретаря приймальної комісії ТНПУ було представлено інформацію про особливості цьогорічної вступної кампанії та специфіку формування рейтингу абітурієнтів в 2016 році.


Для присутніх було проведено низку експериментів, які демонстрували практичну спрямованість навчання на факультеті та його тісний зв'язок з системою безпечної життєдіяльності (досліди були підготовлені доцентом кафедри геоекології та методики викладання екологічних дисциплін Лісовою Н.О.).

До організації заходу долучились також доценти кафедри геоекології та методики викладання екологічних дисциплін Барна  І.М., Грицак Л.Р., Чеболда І.Ю., доцент кафедри географії України і туризму Царик П.Л.

Для бажаючих була проведена екскурсія навчальними аудиторіями факультету та до геологічного музею.

Загалом захід викликав інтерес в зацікавлених, а можливо й сформував певні переконання в тих, хто ще на роздоріжжі свого життєвого вибору. Ймовірними абітурієнтами було відзначено суттєву інформативність сайту географічного факультету для отримання потрібної та актуальної інформації про факультет.

 

Доцент кафедри геоекології
та 
методики викладання екологічних дисциплін
Чеболда І.Ю., 

Фото
доцента кафедри географії України і туризму
Царика П.Л.







До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси